Borrelplank bestellen in Zeist

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Zeist! De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Zeist. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar wens wat moois op maat te maken!

Hoe werkt het?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd op locatie. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Zeist

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bezorgopties voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: We bezorgen compleet opgemaakte borrelplank op locatie op de aangegeven avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De plank zal compleet opgemaakt aan huisbezorgd worden op de aangegevenavond. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelplank of catering op maat? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelplanken bezorgen in Zeist in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Zeist laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of bijzonder buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Zeist

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse heerlijke hapjes. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Zeist. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Op maat] in Zeist

Wil jij buiten het assortiment om een luxe borrelplateau op maat bij ons bestellen? Geen probleem! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelplank bezorgen in Zeist.

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. Er is ontzettend veel mogelijk, dus laat ons vooral weten waar je van houdt. De focus op een bepaald product of bijvoorbeeld een vegetarische borrelplank zijn natuurlijk ook geen enkel probleem.

Lees hier meer over onze borrelplanken en volledige catering op maat

.

Heerlijke borrelplank bezorgen in Zeist

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Zeist? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.