Tapas borrelplank

Onze borrelplanken zijn afgeladen met heerlijke, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals kaasjes,premium vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, de lekkerste olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en makkelijk via de website te bestellen!

De lekkerste Tapas borrelplank van Nederland?

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere borrelboxen niet, zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelplanken bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelplanken ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Genieten van je Tapas borrelplank

Wat is borrelen zonder borrelplanken? De lekkerste tapas, bittergarnituur, groentesnacks, kaas en vleeswaren, maar ook vers fruit. Het valt allemaal onder de noemer borrelplanken. Kortom, vele mogelijkheden om op de borrelplank te combineren. Wil jij binnenkort met vrienden gezellig borrelen met een borrelplank? Ontdek de veelzijdigheid van borrelplanken en geniet. Wij helpen je de lekkerste borrelplanken op tafel zetten!
Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelplank. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelplank? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen?

Wil jij graag thuis lekker genieten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je hedendaags gelukkig gewoon online bestellen. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Gevarieerd en uniek. Ontdek onze boxen in de webshop.

Er is altijd wel een reden om te borrelen : kies voor een Tapas borrelplank

Wij zijn gek op borrelplanken. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Voeg een persoonlijke boodschap bij je bestelling en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplateau? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze boxenmet verse borrelhapjes tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank thuis bezorgd

Ben jij om en wil jij je graag laten verrassen? Bestel onze borrelplanken dan meteen! Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen.