Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Gratis persoonlijke boodschap toevoegen

Stel zelf samen!

Op maat

Een opgemaakte kant-en-klare plank ontvangen, maar niet wonend in Apeldoorn of Gelderland? Wij kunnen je nog steeds bedienen! Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij voorzien jou van een mooie oplossing.

Grazing table catering

De grazing table is dé trend op het gebied van catering. Overgewaaid vanuit Australië en ook in Nederland al steeds meer gezien. Een grazing table is een waanzinnige vervanger voor het standaard saaie buffet. Hapjes en kleurrijke onderdelen zijn prachtig gepresenteerd en er is een enorme veelzijdigheid aan zoete en hartige borrelbites. Zo is je buffet niet een saaie lange rij van bakken met eten, maar een waar kunstwerk!

Lekker eten mag gezien worden en precies dat is de kracht van de grazing table catering van Food and Wood!

Grazing table catering

Grazing table of grazing boxes?

Onze grazing table catering is ideaal voor de recepties van bruiloften, zakelijke events, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en andere speciale gelegenheden. De grazing table catering is te boeken vanaf 15 personen. Een grazing table op maat is ook zeker mogelijk.

Liever een grazing table to go? Dat is binnen Apeldoorn mogelijk in de vorm van grazing boxes. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, picknick, boottocht, verjaardag of ander soort viering zonder vaste locatie.

Vers, overweldigend en heerlijk!

Wil jij een grazing table vol verse ingrediënten, zoals vers fruit, ambachtelijke kazen, smaakvolle charcuterie, snoepgroenten, overheerlijke dips, huisgemaakte hartige hapjes, zoete lekkernijen en meer (koude) borrelbites? Ik zorg er graag voor dat jouw gasten hun ogen uitkijken en heerlijk zullen smullen van al het lekkers op de grazing table.

Naast uiterst verse producten valt of staat een grazing table met de presentatie. Een grazing table klaarzetten op locatie duurt zo’n 1,5 – 2 uur (afhankelijk van de grootte). Dit doe ik met veel plezier!

Grazing table close-up

Hoe werkt het?

Een grazing table is nooit hetzelfde en kan geheel afgestemd worden op jouw wensen. Onze grazing tables kunnen in iedere ruimte, setting en op elke soort tafel of keukeneiland gepresenteerd worden. Geef jouw wensen door en wij doen de rest!

Wat je zoal kunt verwachten op een grazing table?

  • Charcuterie (vleeswaren) & worst
  • Kazen
  • Brood &
  • Dips & chutneys
  • Snackgroenten & delicatessen
  • Vers (en gedroogd) fruit
  • Chocolade & andere zoetigheden
  • Noten & zoutjes
  • Hartige hapjes

De catering wordt verzorgd inclusief aankleding, opmaak op locatie, opschepattributen en een afhaalservice de volgende dag (of ander geschikt moment).

Grazing table voorbeeld

Vraag een grazing table aan

Heb je interesse in een mooie goedgevulde en gevarieerde grazing table voor een feest of andere bijzondere gelegenheid? Neem dan contact op door te mailen naar contact@foodandwood.nl. Mijn naam is Pamela en ik verzorg graag jouw unieke catering in omgeving Gelderland!

Graag bij je aanvraag het volgende in de mail vermelden:

– Datum & tijden
– Soort event
– Locatie & adres
– Aantal gasten
– Eventueel thema
– Een foto van de beschikbare tafel
– Eventuele allergieën waar ik rekening mee moet houden
– Bereikbaar telefoonnummer
– Budget

Na jouw aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om je wensen door te spreken binnen je budget. Liever een offerte ontvangen? Vraag hier gerust naar.

Inspiratie voor jouw grazing table nodig?

Hieronder een aantal voorbeelden van grazing tables, zoals wij die ook in deze stijl zouden kunnen verzorgen. Afbeeldingen zijn voorbeelden. Geef gerust verzoeken en wensen door.