✓ Jouw partner voor borrelcatering en borrelboxen! ✓ €7,95 met  verskoerier en €5,75 Postnl ✓ Vers bezorgd (ma t/m za) in heel Nederland ✓ Gratis persoonlijk geschreven wenskaart ✓ Mooie luxe cadeauverpakking bij elke bestelling ✓ Jouw partner voor een uniek relatiegeschenk ✓ naar meerdere adressen versturen mogelijk

★★★★★ 98% van onze klanten beveelt ons aan!

Over mij en Food and Wood

Hi! Even kennis maken!

Mijn naam is Pamela Plomp en ik heb een passie voor lekker eten en vooral borrelen. Het idee voor Food and Wood ontstond  in de zomer van 2019 toen ik samen met mijn vriend Jurien op vakantie was in Kaapverdië. ,,We zaten op ons balkonnetje. Mijn vriend vroeg mij waar ik nou echt blij van zou worden. Toen zei ik dat ik wel graag iets wilde doen met borrelplanken. Ik houd van lekker eten en borrelen! En vooral de planken zo opmaken dat je een wauw-effect creëert. Dat wilde ik graag delen met anderen! Beide zijn we werkzaam als (online) marketeers, dus besloten we voor de lol te starten en dit gewoon te gaan doen. In september 2019 kochten we direct na die vakantie de domeinnaam foodandwood.nl aan! 

Wij hebben geslaagde borrels verzorgd voor:

Landelijke verzending van borrelplanken?

Het liefst verzorg ik compleet opgemaakte borrelplanken op locatie en doe ik cateringopdrachten. M.a.w. een mooi product op maat maken waarin ik volledig mijn creativiteit kwijt kan. 

In september 2019, (voor de uitbraak van de pandemie), bestond een dergelijk concept voor landelijke bezorging van borrelplanken en hapjes nog niet! Hiermee zijn we toen gestart en we hebben een verzendmethode ontwikkeld, waarmee we in heel Nederland konden leveren met een perfecte kwaliteit!

Naast kwaliteit speelt duurzaamheid een belangrijke rol, mede in onze verpakkingsmaterialen. Zo kan ons isothermisch vulmateriaal gerecycled worden (oudpapier) en onze icepacks kun je ideaal hergebruiken (voor een dagje strand bijv.) of openknippen en door de gootsteen spoelen (biologisch afbreekbaar).

In de media en het succes...

Al snel ging het behoorlijk hard en mocht ik leuke cateringopdrachten verzorgen! Ook kregen we steeds meer bezoekers op onze website, waardoor onze landelijke bezorging tevens goed begon te lopen. Toen we in 2020 werden getroffen door de pandemie, was dat een flinke domper. Ik kon geen catering meer verzorgen en mooie planken op locatie maken! Door de opkomst van de borrelbox ontstond er toch een mooie kans om Food and Wood door te zetten.

Gekte!

Sterker nog: het werd even totale gekte! Ik was dag en nacht bezig samen met mijn hulptroepen. Dit werd opgemerkt. Een artikel in de Stentor verscheen en een week later werd onze Amorino borrelbox ook nog door het Algemeen Dagblad als beste getest met een 9.3!

Eigen bedrijfsruimte, maatwerk en mogelijkheden

Food and Wood heeft door een succesvol jaar de kans gekregen om te groeien en uit te breiden. Food and Wood is nu gevestigd aan de Vlijtseweg 130 in Apeldoorn op het terrein van de oude Zwitsalfabriek. We zitten in een pand waar eerder de directie van Zwitsal kantoor hield. Dit terrein is een bruisend onderdeel van Apeldoorn. Hier vind je gave evenementen en activiteiten en steeds meer horeca. Met leuke mogelijkheden om elkaar te ontmoeten of om te sporten. Het is de plek waar ondernemers groeien en samen werken aan morgen. Hier hoop ik met Food and Wood verder te groeien!

 

Heb jij gave opdrachten voor mij of mag ik iets op locatie doen? Ik heb er de mogelijkheden voor en bruis van de ideeën! 

Borrelplank zelf maken
Samenwerken of vragen?

Ik kom graag met je in contact!

Een feestje of echt iets origineels verzinnen voor de VrijMiBo? Wij denken graag met je mee. Ook bij specifieke wensen of allergieën kunnen we je adviseren. Ook compleet verzorgde cateringconcepten ben je bij mij aan het juiste adres!

Winkelmand
Je winkelmand is leeg.... voeg snel wat toe
Verder winkelen.
0