Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

In de media

 

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

4.9
Rated 4.9 van of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)

 

Borrelavondje

Rated 5 van of 5
maart 2, 2021

Geslaagd borrelavondje door jullie! Huiswijn is een aanrader

Ineke van Oeveren

Lekker!

Rated 5 van of 5
februari 26, 2021

Super leuk concept en fijn contact met Pamela gehad. We zullen de volgende keer zeker weer aan jullie denken. Het was heeerlijk!

Lorette Kamst

Geslaagd

Rated 5 van of 5
februari 21, 2021

Alle borrelboxen zijn goed ontvangen. Ik heb veel leuke reacties gekregen. Ondanks de grote order van 40 borrelboxen is het traject probleemloos verlopen. klasse

B. Hermelink

Super

Rated 5 van of 5
februari 15, 2021

Super ervaring. Vriendelijke organisatie, lekkere hapjes, goede doos en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!

Anne van der Veer

Heerlijke antipasti box

Rated 5 van of 5
februari 3, 2021

Afgelopen weekend hebben wij met het gezin genoten van de Antipasti box van Food and Wood. Dit was heerlijk en wij hebben enorm genoten, ook van de bijpassende luxe wijn! Mocht je dus eens wat lekkers zoeken voor de borrel of als avondeten, de antipasti is ons zeer goed bevallen!

Anne Marie

Top

Rated 5 van of 5
januari 24, 2021

Wij hebben vaker een zakelijke bestelling gedaan, altijd top service en goede levering. Aanrader!

Leeroy Houweling

Fijne ervaring

Rated 5 van of 5
januari 16, 2021

Meerdere borrelboxen besteld naar meerdere verzendadressen voor een digitale bedrijfsborrel. Vriendelijke service en daarbij werd er meegedacht en niet moeilijk gedaan betreft wensen van wat moeilijkere eters. Levering professioneel en heerlijk gegeten, een aanrader!

Mace Krabbenborg

Gezellig en heerlijk avondje

Rated 5 van of 5
januari 4, 2021

Het was genieten! Ook de andere ontvangers waren zeer te spreken. Dankjewel.

Caja Nijhoff

Top!

Rated 5 van of 5
december 13, 2020

Zeer geslaagde digitale borrel gehad met jullie boxen… Fijne communicatie, stukje maatwerk geleverd en boxen precies op tijd geleverd!

Frederieke v

Marije

Rated 5 van of 5
december 8, 2020

Iedereen heeft netjes zijn box ontvangen en ik reageert vol verrassing en verwondering. Ze zien er ook wel heel netjes en luxe en overheerlijk uit, en zelf met allemaal maatwerk! Klasse hoor.
Nu nog oppeuzelen, dat gebeurt morgen tijdens onze zoom-kerstborrel.

Marije

Top Verrassing!

Rated 5 van of 5
november 26, 2020

Voor ons team voor ieder een anti-pasti borrelbox thuis laten bezorgen omdat een uitje er dit jaar niet inzit. Wat een leuke reacties en wat was alles lekker. Keurig gekoeld en verpakt bezorgd en tips om alles te presenteren.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Ada

Digitale borrel

Rated 5 van of 5
november 1, 2020

Voor een digitaal sectie-uitje borrelbox “Vrijmibo” besteld bij Food and Wood. Voor ieder van de 15 collega’s een apart pakket mogelijk (bier, wijn of fris) en keurig op tijd geleverd. De box viel bij iedereen in de smaak. Ook de communicatie en Facturatie verliep prettig. Super!

Sven

Geweldige anti-pasti

Rated 5 van of 5
oktober 31, 2020

Op de dag van bezorging, goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. Met bijgevoegde informatie is het heel makkelijk om de plank zo leuk op te maken. Iedereen was enthousiast en kwaliteit was top! We hebben er heerlijk van genoten.

Larissa

Heel speciaal!

Rated 5 van of 5
oktober 15, 2020

De Borrelbox Amino werd zeer gewaardeerd door de verraste ontvangers woorden als: “heel speciaal…. Echt de lekkerste kaasjes en worst en super wijntje” (ik had de extra luxe huiswijn besteld). Al met al waren de ontvangers blij verast.

Ria Poorthuis

top

Rated 4 van of 5
september 27, 2020

Koerier kwam de mooie witte doos netjes op tijd brengen. Heerlijk van gegeten. Tevens nog een opmerking over de wijn. Die viel erg in de smaak!

Lonneke v Gastel

Vers bezorgd

Rated 5 van of 5
september 26, 2020

Wij wonen in Den Helder en gekozen voor landelijke bezorging. De borrelbox kwam in een mooie luxe witte doos aan rond 18.30 uur. Bij het openmaken vond ik direct een zwarte envelope met gouden sticker. Hier zat een persoonlijke boodschap en opmaak instructie in. De hele inhou van de box was netjes gekoeld geleverd en daardoor ook alle producten vers. Wij hebben het de volgende dag pas gegeten (in de koelkast gezet). Alles was binnen 15 minuten mooi opgemaakt op tafel. Super!

Shannon de Waard

Super!

Rated 5 van of 5
september 19, 2020

Amorino box besteld met drie vriendinnen ivm met verjaardag. Heerlijk gegeten en was te veel. De wijn was ook top!

Lisette

Voor herhaling vatbaar

Rated 5 van of 5
september 16, 2020

Besteld voor de verjaardag van mijn vriendin. Zeer tevreden, was heerlijk. 🙂

Ronald

Goed gedaan!

Rated 5 van of 5
september 4, 2020

Leuk origineel concept. De high tea box besteld en dat was echt een succes. Wordt vervolgd…

Esther

F. van der Plas

Rated 5 van of 5
september 2, 2020

We gaan dit zeker nog een keertje overdoen! Heerlijke avond gehad. We hadden de antipasto box met zijn tweeën gekozen. Hier konden we de volgende dag ook nog van genieten!

F. van der Plas

In de media

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

Ingezonden Foto’s

Laat ook je review achter en stuur je foto in en ontvang €7,50 op je volgende bestelling! Stuur foto naar contact@foodandwood.nl en ontvang direct je kortingsbon.