Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Gratis persoonlijke boodschap toevoegen

Stel zelf samen!

In de media

 

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

4.9
Rated 4.9 van of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)

 

Super tevreden

Rated 5 van of 5
mei 5, 2021

Wij hebben twee maal borrelboxen besteld met KNMG Limburg en ze waren heerlijk! De tweede keer was de inhoud van de boxen net iets anders. Het blijft lekker en verrassend, ook als je vaker besteld. Daarnaast was er een goede service, onze aanvraag werd persoonlijk behandeld en alle boxen werden mooi op tijd geleverd. We waren erg tevreden. Dankjewel!

Evi Blezer

Amorino borrelbox

Rated 5 van of 5
mei 4, 2021

Deze week voor de tweede keer een borrelplank besteld. Na de vorige keer voor een custom-made borrelbox te zijn gegaan, viel de keuze deze keer op de borrelbox ‘Amorino’. Ook deze ervaring was weer top! Perfecte samenstelling van producten en voldoende voor een heerlijke avond borrelen!

Niek van Pijkeren

Hoog niveau!

Rated 5 van of 5
mei 2, 2021

Wanneer ik zelf een borrelplank maak kom ik al gauw uit op stokbrood met smeersels, borrelnootjes en blokjes jonge kaas. Afgelopen weekend wou ik eens wat anders uitproberen en daarom bestelde ik de Amorino box. Deze box bevat veel luxe producten, waardoor ik thuis heb kunnen borrelen op hoog niveau. De producten van Food & Wood zijn absoluut restaurantwaardig. Ik ben enthousiast en ga zeker vaker bestellen!

Eva Hento

Hoge kwaliteit

Rated 5 van of 5
april 29, 2021

Heerlijke box besteld met een leuke variatie aan verse hapjes van hoge kwaliteit. De doos met producten werd netjes en gekoeld op tijd bezorgd waarbij de zending gevolgd kon worden met Track&Trace.

Tim Berkenbosch

Bedankje voor medewerkers Dierenkliniek: Super ontvangen

Rated 5 van of 5
maart 9, 2021

Geweldig geregeld. Iedereen persoonlijk borrelpakket ook enkele vegetarisch. Allemaal een persoonlijke noot. Keurig afgeleverd, Perfect gedaan , alles klopte ! Heerlijk.

G van Bokhorst

Borrelavondje

Rated 5 van of 5
maart 2, 2021

Geslaagd borrelavondje door jullie! Huiswijn is een aanrader

Ineke van Oeveren

Lekker!

Rated 5 van of 5
februari 26, 2021

Super leuk concept en fijn contact met Pamela gehad. We zullen de volgende keer zeker weer aan jullie denken. Het was heeerlijk!

Lorette Kamst

Geslaagd

Rated 5 van of 5
februari 21, 2021

Alle borrelboxen zijn goed ontvangen. Ik heb veel leuke reacties gekregen. Ondanks de grote order van 40 borrelboxen is het traject probleemloos verlopen. klasse

B. Hermelink

Super

Rated 5 van of 5
februari 15, 2021

Super ervaring. Vriendelijke organisatie, lekkere hapjes, goede doos en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!

Anne van der Veer

Heerlijke antipasti box

Rated 5 van of 5
februari 3, 2021

Afgelopen weekend hebben wij met het gezin genoten van de Antipasti box van Food and Wood. Dit was heerlijk en wij hebben enorm genoten, ook van de bijpassende luxe wijn! Mocht je dus eens wat lekkers zoeken voor de borrel of als avondeten, de antipasti is ons zeer goed bevallen!

Anne Marie

Top

Rated 5 van of 5
januari 24, 2021

Wij hebben vaker een zakelijke bestelling gedaan, altijd top service en goede levering. Aanrader!

Leeroy Houweling

Fijne ervaring

Rated 5 van of 5
januari 16, 2021

Meerdere borrelboxen besteld naar meerdere verzendadressen voor een digitale bedrijfsborrel. Vriendelijke service en daarbij werd er meegedacht en niet moeilijk gedaan betreft wensen van wat moeilijkere eters. Levering professioneel en heerlijk gegeten, een aanrader!

Mace Krabbenborg

Gezellig en heerlijk avondje

Rated 5 van of 5
januari 4, 2021

Het was genieten! Ook de andere ontvangers waren zeer te spreken. Dankjewel.

Caja Nijhoff

Top!

Rated 5 van of 5
december 13, 2020

Zeer geslaagde digitale borrel gehad met jullie boxen… Fijne communicatie, stukje maatwerk geleverd en boxen precies op tijd geleverd!

Frederieke v

Marije

Rated 5 van of 5
december 8, 2020

Iedereen heeft netjes zijn box ontvangen en ik reageert vol verrassing en verwondering. Ze zien er ook wel heel netjes en luxe en overheerlijk uit, en zelf met allemaal maatwerk! Klasse hoor.
Nu nog oppeuzelen, dat gebeurt morgen tijdens onze zoom-kerstborrel.

Marije

Top Verrassing!

Rated 5 van of 5
november 26, 2020

Voor ons team voor ieder een anti-pasti borrelbox thuis laten bezorgen omdat een uitje er dit jaar niet inzit. Wat een leuke reacties en wat was alles lekker. Keurig gekoeld en verpakt bezorgd en tips om alles te presenteren.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Ada

Digitale borrel

Rated 5 van of 5
november 1, 2020

Voor een digitaal sectie-uitje borrelbox “Vrijmibo” besteld bij Food and Wood. Voor ieder van de 15 collega’s een apart pakket mogelijk (bier, wijn of fris) en keurig op tijd geleverd. De box viel bij iedereen in de smaak. Ook de communicatie en Facturatie verliep prettig. Super!

Sven

Geweldige anti-pasti

Rated 5 van of 5
oktober 31, 2020

Op de dag van bezorging, goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. Met bijgevoegde informatie is het heel makkelijk om de plank zo leuk op te maken. Iedereen was enthousiast en kwaliteit was top! We hebben er heerlijk van genoten.

Larissa

Heel speciaal!

Rated 5 van of 5
oktober 15, 2020

De Borrelbox Amino werd zeer gewaardeerd door de verraste ontvangers woorden als: “heel speciaal…. Echt de lekkerste kaasjes en worst en super wijntje” (ik had de extra luxe huiswijn besteld). Al met al waren de ontvangers blij verast.

Ria Poorthuis

top

Rated 4 van of 5
september 27, 2020

Koerier kwam de mooie witte doos netjes op tijd brengen. Heerlijk van gegeten. Tevens nog een opmerking over de wijn. Die viel erg in de smaak!

Lonneke v Gastel

In de media

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

Ingezonden Foto’s

Laat ook je review achter en stuur je foto in en ontvang €7,50 op je volgende bestelling! Stuur foto naar contact@foodandwood.nl en ontvang direct je kortingsbon.