Levering in heel NL (€6,95)

Als beste getest door Ad.nl

Gratis persoonlijke boodschap toevoegen

Vega, vegan en zwangerschapsproof mogelijk

Ervaringen van klanten

Gelukkig laten klanten ons vaak weten dat ze blij zijn met het ontvangen cadeautje of de borrelplank catering op locatie. Laat ons ook weten of het naar wens was en laat een berichtje achter middels formulier onder aan de ze pagina. 

Iets niet helemaal goed gegaan? Neem contact op met support@foodandwood.nl. Wij helpen graag!

In de media

 

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 53 reviews)

Flexibel en heerlijk

Rated 5 out of 5
november 2, 2021

Pamela,
Ik wil je hartelijk bedanken voor de heerlijke borrelbox waar we gisteren van genoten hebben 😊!
Dank voor de flexibiliteit ook en het meedenken!
Graag tot een volgende keer en succes met dit mooie, leuke bedrijf!

Djessy

We konden moeilijk kiezen!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Food and Wood heeft voor IJsselzorg een complete lunch verzorgd voor ieder wat wils. En wat was dat voortreffelijk. De tafel stond vol met zoveel lekkere dingen..dat we moeite hadden met kiezen. Ook de collega’s met allergieën waren goed verwend. Met dank voor de goede zorgen. We hebben ontzettend lekker gegeten.

Cynthia Ong

Erg fijn contact!

Rated 5 out of 5
oktober 12, 2021

Super fijn contact vooraf. Ik had wat vragen over een bepaald aantal mensen waarvoor ik hapjes wou hebben. Hier werd snel en vriendelijk op geantwoord door Pamela. Hierna 3 overheerlijke boxen aangeschaft. Met de duidelijke omschrijving met instructies om je eigen plank net zo mooi op te maken als op de foto’s lukte mij dat ook nog! Kortom, zeer tevreden en zal ze zeker opnieuw gaan contacteren bij een ander feest!

Phyline D

Bedankt Pamela

Rated 5 out of 5
september 20, 2021

Pamela, bedankt voor het regelen van alle borrelboxen voor onze medewerkers. Alle boxen zijn zeer goed ontvangen en we hebben samen geproost op de jaarafsluiting voor de zomer. Zeer geslaagd dankzij jouw mooie borrelboxen! Ik kom zeker terug bij Food and Wood.

S. van der Loij

Eva Linn van C.

Rated 5 out of 5
september 19, 2021

Ontzettend klantvriendelijk geholpen door Pamela en heerlijk genoten van onze Antipasti borrelbox. Die was geweldig!

Fijne persoonlijke service

heel erg bedankt en het was geweldig!!

Rated 5 out of 5
september 12, 2021

Graag wil ik u bedanken voor de heerlijke borrelplank!!
Het was voor de verjaardag van mijn schoonvader en hij was zeer onder de indruk.
Complimenten en zeker tot ziens!

T. Turfboer

fijn

Rated 5 out of 5
september 9, 2021

Al meerdere keren voor ons team besteld en het blijft top! Vegetarische boxen zijn ook geen enkel probleem en ze hebben lekkere alcoholvrije opties, zoals de frisdrank van Soof! Ideaal dit!

karina

Renate

Rated 5 out of 5
september 5, 2021

Bedankt voor de fijne service! De Forza box zag er zeer goed uit en we hebben heerlijk gegeten tijdens de wedstrijd met z’n vieren. Wij gaan zeker nog eens een andere box bestellen, erg leuk.

Renate

heeeel veel

Rated 5 out of 5
september 1, 2021

Perfect voor onze borrelavond met vrienden zo’n Splendore box! Mooi op tijd overdag geleverd op zaterdag. Het was eigenlijk een net iets te grote borrelplank als aperitief voor ons diner (9 pers.), maar oh wat hebben we genoten!

Isa Beau

Cadeautje

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2021

Tijd geleden een waardebon van Food and Wood cadeau gekregen. Heb zelf mijn bezorgdatum mogen kiezen en zelfs de dag toch nog verplaatsen was geen probleem. Erg prettige service en het Antipasti borrelpakket smaakte ons meer dan goed! Heel lekker.

Henk G.

Top top top

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2021

Top geregeld weer! Al vaker besteld en altijd fijn contact. Zeer tevreden over zowel de gekoelde (Amorino boxen) als ongekoelde (Champagne Party box) borrelpakketten. Altijd leuk ook met de mogelijkheid om een persoonlijke booddschap bij te voegen. Wij blijven zeker hier bestellen (zakelijk)!

Daniëlle M.

bedankt!

Rated 4 out of 5
augustus 4, 2021

Heel erg bedankt voor alle hapjes die perfect waren en de goede service. Hele mooie plank!

D. Heims

Vegan borrelbox

Rated 5 out of 5
juni 11, 2021

Een vegan variant besteld op de Honey, I’m Home borrelbox en dat was goed bevallen. Lekkere spread, verse groente, olijven, vegan crackers en vervangende kaas. Hier weten ze hoe vegan borrelen lekker kan zijn!

Shanna

Super boxen

Rated 5 out of 5
juni 11, 2021

Bedankt voor de snelle service en super boxen! Fijn contact gehad met Pamela en het was prima mogelijk om iets naar onze wens samen te laten stellen voor 42 boxen. Netjes geleverd en iedereen heeft ervan gesmuld tijdens de online borrel! We komen zeker terug.

Marianne Thomassen

Super tevreden

Rated 5 out of 5
mei 5, 2021

Wij hebben twee maal borrelboxen besteld met KNMG Limburg en ze waren heerlijk! De tweede keer was de inhoud van de boxen net iets anders. Het blijft lekker en verrassend, ook als je vaker besteld. Daarnaast was er een goede service, onze aanvraag werd persoonlijk behandeld en alle boxen werden mooi op tijd geleverd. We waren erg tevreden. Dankjewel!

Evi Blezer

Amorino borrelbox

Rated 5 out of 5
mei 4, 2021

Deze week voor de tweede keer een borrelplank besteld. Na de vorige keer voor een custom-made borrelbox te zijn gegaan, viel de keuze deze keer op de borrelbox ‘Amorino’. Ook deze ervaring was weer top! Perfecte samenstelling van producten en voldoende voor een heerlijke avond borrelen!

Niek van Pijkeren

Hoog niveau!

Rated 5 out of 5
mei 2, 2021

Wanneer ik zelf een borrelplank maak kom ik al gauw uit op stokbrood met smeersels, borrelnootjes en blokjes jonge kaas. Afgelopen weekend wou ik eens wat anders uitproberen en daarom bestelde ik de Amorino box. Deze box bevat veel luxe producten, waardoor ik thuis heb kunnen borrelen op hoog niveau. De producten van Food & Wood zijn absoluut restaurantwaardig. Ik ben enthousiast en ga zeker vaker bestellen!

Eva Hento

Hoge kwaliteit

Rated 5 out of 5
april 29, 2021

Heerlijke box besteld met een leuke variatie aan verse hapjes van hoge kwaliteit. De doos met producten werd netjes en gekoeld op tijd bezorgd waarbij de zending gevolgd kon worden met Track&Trace.

Tim Berkenbosch

Bedankje voor medewerkers Dierenkliniek: Super ontvangen

Rated 5 out of 5
maart 9, 2021

Geweldig geregeld. Iedereen persoonlijk borrelpakket ook enkele vegetarisch. Allemaal een persoonlijke noot. Keurig afgeleverd, Perfect gedaan , alles klopte ! Heerlijk.

G van Bokhorst

Borrelavondje

Rated 5 out of 5
maart 2, 2021

Geslaagd borrelavondje door jullie! Huiswijn is een aanrader

Ineke van Oeveren

Lekker!

Rated 5 out of 5
februari 26, 2021

Super leuk concept en fijn contact met Pamela gehad. We zullen de volgende keer zeker weer aan jullie denken. Het was heeerlijk!

Lorette Kamst

Geslaagd

Rated 5 out of 5
februari 21, 2021

Alle borrelboxen zijn goed ontvangen. Ik heb veel leuke reacties gekregen. Ondanks de grote order van 40 borrelboxen is het traject probleemloos verlopen. klasse

B. Hermelink

Super

Rated 5 out of 5
februari 15, 2021

Super ervaring. Vriendelijke organisatie, lekkere hapjes, goede doos en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!

Anne van der Veer

Heerlijke antipasti box

Rated 5 out of 5
februari 3, 2021

Afgelopen weekend hebben wij met het gezin genoten van de Antipasti box van Food and Wood. Dit was heerlijk en wij hebben enorm genoten, ook van de bijpassende luxe wijn! Mocht je dus eens wat lekkers zoeken voor de borrel of als avondeten, de antipasti is ons zeer goed bevallen!

Anne Marie

Top

Rated 5 out of 5
januari 24, 2021

Wij hebben vaker een zakelijke bestelling gedaan, altijd top service en goede levering. Aanrader!

Leeroy Houweling

Fijne ervaring

Rated 5 out of 5
januari 16, 2021

Meerdere borrelboxen besteld naar meerdere verzendadressen voor een digitale bedrijfsborrel. Vriendelijke service en daarbij werd er meegedacht en niet moeilijk gedaan betreft wensen van wat moeilijkere eters. Levering professioneel en heerlijk gegeten, een aanrader!

Mace Krabbenborg

Gezellig en heerlijk avondje

Rated 5 out of 5
januari 4, 2021

Het was genieten! Ook de andere ontvangers waren zeer te spreken. Dankjewel.

Caja Nijhoff

Top!

Rated 5 out of 5
december 13, 2020

Zeer geslaagde digitale borrel gehad met jullie boxen… Fijne communicatie, stukje maatwerk geleverd en boxen precies op tijd geleverd!

Frederieke v

Marije

Rated 5 out of 5
december 8, 2020

Iedereen heeft netjes zijn box ontvangen en ik reageert vol verrassing en verwondering. Ze zien er ook wel heel netjes en luxe en overheerlijk uit, en zelf met allemaal maatwerk! Klasse hoor.
Nu nog oppeuzelen, dat gebeurt morgen tijdens onze zoom-kerstborrel.

Marije

Top Verrassing!

Rated 5 out of 5
november 26, 2020

Voor ons team voor ieder een anti-pasti borrelbox thuis laten bezorgen omdat een uitje er dit jaar niet inzit. Wat een leuke reacties en wat was alles lekker. Keurig gekoeld en verpakt bezorgd en tips om alles te presenteren.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Ada

Digitale borrel

Rated 5 out of 5
november 1, 2020

Voor een digitaal sectie-uitje borrelbox “Vrijmibo” besteld bij Food and Wood. Voor ieder van de 15 collega’s een apart pakket mogelijk (bier, wijn of fris) en keurig op tijd geleverd. De box viel bij iedereen in de smaak. Ook de communicatie en Facturatie verliep prettig. Super!

Sven

Geweldige anti-pasti

Rated 5 out of 5
oktober 31, 2020

Op de dag van bezorging, goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. Met bijgevoegde informatie is het heel makkelijk om de plank zo leuk op te maken. Iedereen was enthousiast en kwaliteit was top! We hebben er heerlijk van genoten.

Larissa

Heel speciaal!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2020

De Borrelbox Amino werd zeer gewaardeerd door de verraste ontvangers woorden als: “heel speciaal…. Echt de lekkerste kaasjes en worst en super wijntje” (ik had de extra luxe huiswijn besteld). Al met al waren de ontvangers blij verast.

Ria Poorthuis

top

Rated 4 out of 5
september 27, 2020

Koerier kwam de mooie witte doos netjes op tijd brengen. Heerlijk van gegeten. Tevens nog een opmerking over de wijn. Die viel erg in de smaak!

Lonneke v Gastel

Vers bezorgd

Rated 5 out of 5
september 26, 2020

Wij wonen in Den Helder en gekozen voor landelijke bezorging. De borrelbox kwam in een mooie luxe witte doos aan rond 18.30 uur. Bij het openmaken vond ik direct een zwarte envelope met gouden sticker. Hier zat een persoonlijke boodschap en opmaak instructie in. De hele inhou van de box was netjes gekoeld geleverd en daardoor ook alle producten vers. Wij hebben het de volgende dag pas gegeten (in de koelkast gezet). Alles was binnen 15 minuten mooi opgemaakt op tafel. Super!

Shannon de Waard

Super!

Rated 5 out of 5
september 19, 2020

Amorino box besteld met drie vriendinnen ivm met verjaardag. Heerlijk gegeten en was te veel. De wijn was ook top!

Lisette

Voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
september 16, 2020

Besteld voor de verjaardag van mijn vriendin. Zeer tevreden, was heerlijk. 🙂

Ronald

Goed gedaan!

Rated 5 out of 5
september 4, 2020

Leuk origineel concept. De high tea box besteld en dat was echt een succes. Wordt vervolgd…

Esther

F. van der Plas

Rated 5 out of 5
september 2, 2020

We gaan dit zeker nog een keertje overdoen! Heerlijke avond gehad. We hadden de antipasto box met zijn tweeën gekozen. Hier konden we de volgende dag ook nog van genieten!

F. van der Plas

Smullen

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2020

Nu twee keer de 4-8 personen box besteld, echt super. Twee wijntjes geleverd met echt enorm veel hapjes. Wij raden jullie in ieder geval bij iedereen aan!!

Marian Uittenbogaard

Bbq box voor 3

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

Wij hadden voor naast onze bbq de bbq box besteld, super lekkere dips en andere hapjes zaten erin! Brood was ook heerlijk, wel was het allemaal wat veel voor maar 3 man (aan te raden om met minimaal 4 mensen te doen) . Maar zeker een aanrader voor iedereen !!

Jeremy

Heerlijk 😍😍😍

Rated 5 out of 5
juli 20, 2020

Het borrelmenu en de just the two of us box afgelopen weekend uitgeprobeerd. Het was absoluut heerlijk genieten!! Ben nieuwsgierig naar de andere boxen dus binnenkort ook maar eens uitproberen 😍

Tabitha Plomp

Leuk concept, lekker eten

Rated 5 out of 5
juli 16, 2020

Erg leuk concept met verrassende dips. Werd lekker snel en gekoeld bezorgd.

Roy

Aanrader!

Rated 5 out of 5
juli 15, 2020

We hebben een borrelplank 2-4 personen besteld voor een borrelavond met vrienden. Perfect! Het enige wat we zelf moesten doen was een aantal hapjes, volgens instructie, verwarmen en leuk neerleggen op de plank. En zelfs daar waren goeie instructies voor gegeven. Ze konden zelfs de inhoud van de plank nog wat aanpassen zodat deze voor de zwangere onder ons ook goed was. Kortom, aanrader.

Muriël

Genieten met hoofdletter G

Rated 5 out of 5
juli 15, 2020

Mijn vriend en ik vonden het heerlijk! We hebben er twee avonden gezellig van kunnen borrelen met z’n tweetjes. Voordat we het wisten waren de warme hapjes ook klaar en was de plank opgemaakt. Wijntje erbij en klaar!

Anna van der Weerd

Gemakkelijk, vers en snel!

Rated 5 out of 5
juli 14, 2020

Wij hadden de borrelhapjes na de 3e dag van levering opgemaakt, er zaten o.a ook hapjes bij die je nog gemakkelijk in de oven moest doen, zelfs na de 3e dag was het nog hartstikke vers! Wij hebben intens genoten van de hapjes.

S. Wirjosentono

Grote plank voor verjaardag

Rated 5 out of 5
juli 10, 2020

Afgelopen zondag op de verjaardag van mijn vader een grote plank gedeeld. Het kwam in een mooie doos, goed ingepakt/verzorgd en inclusief icepacks. Super lekker, je merkt dat de hapjes van goede kwaliteit zijn die je niet zomaar in de supermarkt koopt. Bovendien ziet het er nog mooi uit ook. Zou zeker nog een keer bestellen! Was een geslaagde dag.

Roos

Kaas & Vlees

Rated 5 out of 5
juli 7, 2020

Wij deden mee met de testronde voor de eerste week. Als kaasliefhebber super content mee. Levering kwam redelijk laat, rond 21.30 uur. Hier wel rekening mee houden. Gelukkig hadden wij de volgende dag de borrel. Alle kazen en vleeswaren prima gekoeld. De zakjes waren nog bevroren, waardoor het zeer vers aankwam. Het broodje wat we in de oven konden doen was erg lekker.

Florian

Aanraden

Rated 4 out of 5
juli 5, 2020

Zeker een aanrader voor een borrelavondje met vrienden of met z’n tweeën. Wij krijgen niet alles op!

Joost c.

top!

Rated 5 out of 5
juli 5, 2020

Wij hadden de 2-4 persoonsborrelbox besteld en deze was super! Goeie borrelhappen en heel leuk om met z’n 4en mee te borrelen.

Sara van Wingerden

Toppie

Rated 4 out of 5
juli 3, 2020

Voor de eerste keer niet teleurgesteld. Er zat bij ons meer in de box dan besteld. Tevens aangegeven geen olijven te lusten, dit was vervangen voor een extra warm hapje. Top.

Marley

prima

Rated 4 out of 5
juli 3, 2020

Box Just the two of us besteld. Brood was super leuk uit de oven! Proberen het zeker nog een keer uit.

Renske v.

Geslaagd, uniek concept!

Rated 5 out of 5
juli 2, 2020

Lekker gegeten! Hapjes kwamen prima gekoeld aan.

Levi Jonassen

In de media

Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!”

Bekijk het artikel

Ingezonden Foto’s

Laat ook je review achter en stuur je foto in en ontvang €7,50 op je volgende bestelling! Stuur foto naar contact@foodandwood.nl en ontvang direct je kortingsbon.

 

 

Winkelmand
Je winkelmand is leeg.... voeg snel wat toe
Verder winkelen.
0