Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Verzending & verpakking

Wij verzenden onze borrelpakketten op twee manieren: Als gekoelde luxe borrelbox of een volledig opgemaakte plank.

1. Luxe borrelbox gekoeld – Maandag t/m vrijdag avond | €7,95
Jouw borrelbox zal in de middag aan de koerier gekoeld worden meegegeven en wordt dezelfde avond geleverd tussen 17.00 uur en 22.30 uur. Exacte tijdstip is niet aan te geven. (Een vroege borrel gepland? Laat de bestelling dan de avond van te voren komen!) Op de dag van levering zal je een track-and-trace code ontvangen en precies weten wanneer de koerier bij je langs zal komen. Alle hapjes zijn minimaal vier dagen houdbaar. Niet thuis? Geen probleem, jouw bestelling zal bij de buren worden afgeleverd. Indien dit niet mogelijk is, zal onze koerier kosteloos het de volgende dag nog een keertje proberen.

2. Luxe borrelbox gekoeld – Zaterdag overdag | €12,50
Op zaterdag worden jouw box overdag met een gekoelde bus bij jou thuis bezorgd. Dit gebeurt tussen 08:00 – 18:00 uur. De avond vooraf ontvang jij een email met track en trace link en een tijdvak. Je hoeft dus zeker niet heel de dag thuis te blijven! Indien je niet thuis bent zal de koerier het bij de buren proberen. Lukt het nog steeds niet, dan moet de koerier helaas het product weer terug nemen en de versproducten weggooien, aangezien we niet op zondag leveren. Zonde dus! Zorg dat je thuis bent.

2. Luxe borrelbox met Postnl – Wij bieden borrelboxen aan die niet gekoeld verzonden hoeven te worden. Hierbij zijn de producten houdbaar en bijvoorbeeld kazen in vaccuumverpakt. Deze boxen verzenden wij landelijk voor €4,50. Dit staat op zowel vermeld op de productpagina en op een label op de productafbeelding in het overzicht.

Ook interesse in een opgemaakte plank of catering? Bekijk de pagina voor borrelplanken op maat, vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Jouw bezorgmoment

Gekoelde boxen zullen altijd geleverd worden binnen het volgende tijdsblok. Exacte tijd is niet aan te geven.

  • Tussen 17.00 – 22.3o uur

De boxen die met PostNL worden verzonden kunnen zullen overdag worden bezorgd. Hiervoor krijg je altijd een track and trace code om de bestelling te kunnen volgen.

Iets op maat besteld? Voor deze kant-en-klare opgemaakte borrelplanken zullen we een tijdstip samen met jou bespreken. Bij landelijke bezorging, zal op de dag van bezorging een track-and-trace link beschikbaar komen om jouw bestelling te kunnen volgen.

Track & Trace gekoelde verzending

Op de dag van leveren krijg je rond 14.00 uur de e-mail met de track-en-tracegegevens. Hierin zie je het tijdsvenster waarbinnen je pakket geleverd zal worden. Zorg dat je thuis bent in dit tijdsvenster.

Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn, raden we je aan je buren op de hoogte te brengen dat je een pakket met etenswaren verwacht en dat deze in de koelkast bewaard moeten worden.

Jouw pakket wordt ‘s ochtends ingepakt en dezelfde dag ‘s avonds bij jou thuisbezorgd.