Verzending & verpakking

.

1. Avondlevering d.m.v. gekoeld pakket – Maandag t/m vrijdag avond | €9
Jouw borrelbox zal in de middag aan de koerier gekoeld worden meegegeven en wordt dezelfde avond geleverd tussen 17.00 uur en 22.30 uur. Producten zoals ovenhapjes en de meeste soorten kaas en vleeswaren worden vacuüm verpakt en middels professioneel isolerend materiaal en bevroren gelpacks koud (onder de 4-7 graden) gehouden samen met de rest van je bestelling. Een vroege borrel gepland? Laat deze box dan de avond ervoor komen of kies voor levering overdag. Op de dag van levering zal je een track-and-trace code ontvangen en precies weten wanneer de koerier bij je langs zal komen. Alle hapjes zijn minimaal vier dagen houdbaar. Niet thuis? Geen probleem, jouw bestelling zal bij de buren worden afgeleverd. Indien dit niet mogelijk is, zal onze koerier kosteloos het de volgende dag nog een keertje proberen.

2. Levering overdag met gespecialiseerde verskoerier- Dinsdag t/m zaterdag | €10
Jouw borrelbox wordt met onze verskoerier overdag geleverd. Dit gebeurd met een speciale gekoelde transport, waarbij de transportwagens jouw bestelling vers zullen houden. Jouw bestelling zal tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd worden. De avond vooraf ontvang jij een email met track-en-trace link en een tijdvak. Je hoeft dus zeker niet heel de dag thuis te blijven! Indien je niet thuis bent zal de koerier het bij de buren proberen. Indien dit niet lukt en een tweede bezorgpoging noodzakelijk is, dan rekenen we €15 euro extra toeslag. Extra poging op zondag niet mogelijk. Zorg bij deze optie dus dat je thuis bent!

2. Luxe borrelbox met Postnl – Wij bieden borrelboxen aan die niet gekoeld verzonden hoeven te worden. Hierbij zijn de producten houdbaar en bijvoorbeeld kazen in vaccuumverpakt. Deze boxen verzenden wij landelijk voor €5,75. Dit staat op zowel vermeld op de productpagina en op een label op de productafbeelding in het overzicht.

Ook interesse in een opgemaakte plank of catering? Bekijk de pagina voor borrelplanken op maat, vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Jouw bezorgmoment

Gekoelde boxen zullen altijd geleverd worden binnen het volgende tijdsblok. Exacte tijd is niet aan te geven. Bij levering overdag zal je de avond van te voren een mail krijgen met verwachte leveringstijd. De hele dag thuisblijven is dus niet noodzakelijk! Bij een levering in de avond zul je ‘s middags om 16.00 uur een track-and-trace link ontvangen, waarbij je pakketje op 30 minuten nauwkeurig is te tracken.

De boxen die met PostNL worden verzonden kunnen zullen overdag worden bezorgd. Hiervoor krijg je altijd een track and trace code om de bestelling te kunnen volgen.