Verzending & verpakking1. Afhalen (maandag t/m vrijdag) tussen 16.00 en 17.30 uur in Apeldoorn (Vlijtseweg 130 / het element)
| Gratis

2. Doordeweeks met gekoelde transport – Maandag t/m vrijdag avond | €8,50 Jouw borrelplank wordt ‘s ochtends vers gemaakt en in een gekoelde box aan de koerier worden meegegeven, zodat deze dezelfde avond geleverd wordt tussen 17.00 uur en 22.30 uur. De inhoud van de box wordt koel gehouden onder de 7 graden. Een vroege borrel gepland? Laat de box dan de avond ervoor bezorgen of kies voor levering overdag (indien mogelijk). Op de dag van levering zal je een track-and-trace code ontvangen en precies weten wanneer de koerier bij je langskomt. Alle hapjes zijn tot vier dagen houdbaar. Niet thuis? Geen probleem, jouw bestelling zal bij de buren worden afgeleverd. Indien dit niet mogelijk is, zal onze koerier het kosteloos de volgende avond nog een keer proberen.

2. Zaterdag overdag met verskoerier | €15 – tijdelijk niet beschikbaar
Jouw borrelbox wordt met onze verskoerier overdag geleverd. Dit gebeurt met speciaal gekoelde transport, waarbij de transportwagens jouw bestelling vers zullen houden. Jouw bestelling zal tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd worden. De avond vooraf ontvang je een email met track-en-trace link en een tijdvak. Je hoeft dus zeker niet heel de dag thuis te blijven! Indien je niet thuis bent, zal de koerier het bij de buren proberen. Indien dit niet lukt en een tweede bezorgpoging noodzakelijk is, dan rekenen we €15 euro extra toeslag. Extra poging op zondag is niet mogelijk. Zorg bij deze optie dus dat je thuis bent!

3. Luxe borrelbox met PostNL | €6,50

Wij bieden borrelboxen aan die niet gekoeld verzonden hoeven te worden. Hierbij zijn de producten houdbaar en kazen bijvoorbeeld vacuümverpakt. Deze boxen verzenden wij landelijk voor €5,75. Dit staat zowel vermeld op de productpagina als op een label bij de productafbeelding in het overzicht.

Jouw bezorgmoment

Gekoelde boxen zullen altijd geleverd worden binnen de onderstaande tijdsblokken. Een exacte bezorgtijd is niet vooraf door ons aan te geven.

Bij levering overdag zal je de avond van tevoren een mail ontvangen met de verwachte leveringstijd. De hele dag thuisblijven is dus niet noodzakelijk! Bij een levering in de avond ontvang je ‘s middags rond 17.00 uur een track-and-trace link, waarbij je pakketje op 30 minuten nauwkeurig is te tracken.

De boxen die met PostNL worden verzonden, kunnen overdag worden bezorgd. Hiervoor krijg je altijd een track and trace code om de bestelling te kunnen volgen. M.u.v. cadeaubonnen per post.