Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Verzending & verpakking

Wij verzenden onze borrelpakketten op twee manieren: Als gekoelde luxe borrelbox of een volledig opgemaakte plank.

1. Luxe borrelbox gekoeld – Heel Nederland: Gekoelde verzending voor €7,95. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst bewaard en geserveerd worden. Jouw box zal in de middag aan de koerier gekoeld worden meegegeven en wordt ‘s avonds bij jou geleverd. De temperatuur zal nooit boven de 4 graden uitkomen door speciale koeling, waardoor jij de inhoud altijd vers en veilig zult ontvangen. Daarbij zal je op de dag van levering een track-and-trace code ontvangen en precies weten wanneer de koerier bij je langs zal komen.

2. Luxe borrelbox met Postnl – Wij bieden borrelboxen aan die niet gekoeld verzonden hoeven te worden. Hierbij zijn de producten houdbaar en bijvoorbeeld kazen in vaccuumverpakt. Deze boxen verzenden wij landelijk voor €4,50. Dit staat op zowel vermeld op de productpagina en op een label op de productafbeelding in het overzicht.

Ook interesse in een opgemaakte plank of catering? Bekijk de pagina voor borrelplanken op maat, vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Jouw bezorgmoment

Gekoelde boxen zullen altijd geleverd worden binnen het volgende tijdsblok.

  • Tussen 17.00 – 22.3o uur

De boxen die met PostNL worden verzonden kunnen zullen overdag worden bezorgd. Hiervoor krijg je altijd een track and trace code om de bestelling te kunnen volgen.

Iets op maat besteld? Voor deze kant-en-klare opgemaakte borrelplanken zullen we een tijdstip samen met jou bespreken. Bij landelijke bezorging, zal op de dag van bezorging een track-and-trace link beschikbaar komen om jouw bestelling te kunnen volgen.

Track & Trace gekoelde verzending

Op de dag van leveren krijg je rond 14.00 uur de e-mail met de track-en-tracegegevens. Hierin zie je het tijdsvenster waarbinnen je pakket geleverd zal worden. Zorg dat je thuis bent in dit tijdsvenster.

Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn, raden we je aan je buren op de hoogte te brengen dat je een pakket met etenswaren verwacht en dat deze in de koelkast bewaard moeten worden.

Jouw pakket wordt ‘s ochtends ingepakt en dezelfde dag ‘s avonds bij jou thuisbezorgd.