Ben je net zo dol op borrelhapjes als ik? Ze zijn de perfecte manier om een maaltijd of een leuke avond te beginnen, en ze zijn meestal klein genoeg om verschillende soorten borrelplank hapjes te kunnen proberen. Vandaag deel ik enkele van mijn favoriete borrelplank hapjes met jullie. Deze recepten zijn allemaal makkelijk te maken, en ze zijn perfect voor feestjes of borrels met vrienden.
Makkelijke hapjes voor de borrelplank
Bijna iedereen houdt van borrelplank hapjes. Ze zijn meestal klein, smaakvol en kosten niet veel moeite om te bereiden. Dat maakt ze het perfecte gerecht voor als je een feestje geeft of gewoon iets lekkers wilt om op te knabbelen. Hier zijn enkele eenvoudige te bereiden borrelplank hapjes die smaak en opwinding zullen toevoegen aan elke borrelplank
Dips
Groenten of chips, er zijn zoveel heerlijke manieren om te genieten van dips! Je kunt klassiek gaan met ranch of Franse uiendip, of creatief worden met smaken als spinazie en artisjok dip of geroosterde rode peper hummus. Als je op zoek bent naar iets lichters, probeer dan een groenteschotel te serveren met een verscheidenheid aan dipsausjes ernaast. Je gasten zullen het heerlijk vinden om hun favoriete groenten te kunnen combineren met hun favoriete dipsaus!
Bruschetta en Crostini
Bruschetta is altijd een publiekstrekker, en er zijn eindeloos veel toppings waarmee je je eigen gerecht kunt samenstellen. Voor iets lichts en verfrissends beleg je je bruschetta met blokjes tomaat, basilicum en balsamicoazijn. Ben je in de stemming voor iets rijks en smaakvols, beleg je bruschetta dan met geitenkaas en honing. En voor een stevige optie die je gasten vult zonder ze te verzwaren, beleg je je bruschetta met gerookte worst en paprika.
Crostini zijn een andere geweldige optie voor borrelplank hapjes! Beleg ze met tomatensaus en mozzarella kaas voor een minipizza-hapje of maak een zoete traktatie door ze te beleggen met nutella en bananen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Kaasplankjes
Een kaasplankje is altijd een goed idee! Kies een verscheidenheid aan kazen waardoor iedereen iets lekkers heeft, van mild tot sterk. Zet er wat crackers of brood bij, zodat je gasten hun favoriete kazen kunnen combineren. Voeg wat olijven of druiven toe aan de plank voor extra kleur en smaak. En als je echt indruk wilt maken op je gasten, koppel dan je kaasplateau met een selectie vleeswaren! Eigenlijk kun je alle kanten op en dat maakt kaas toch wel tot het ideale borrelplank hapje.
Koude vleeswaren
Koude vleeswaren zijn een andere gemakkelijke en populaire optie voor hapjes op de borrelplank. Serveer ze met olijven of augurken aan de zijkant voor een klassieke smaakcombinatie. Of wees creatief door ze te combineren met andere gerechten die hun smaken aanvullen. Probeer bijvoorbeeld salami te combineren met roomkaas of proscuitto met watermeloen. In Italie wordt veel gewerkt met koude vleeswaren en een combinatie met kaas. Onze antipasti borrelplank heeft alle ingredienten om een fantastische borrelplank op italiaanse wijze op tafel te zetten!
Fruit borrelplanken
Fruit borrelplanken zijn niet alleen gezond, maar ook ongelooflijk mooi om naar te kijken! Schik seizoensfruit zoals druiven, aardbeien, bosbessen, cantaloupe en watermeloen op een schotel of in kleine schaaltjes. Serveer ze met yoghurt of chocoladesaus aan de zijkant om te dippen. Je gasten zullen het heerlijk vinden.
Gezonde hapjes voor op de borrelplank
Samen komen met vrienden en familie en genieten van heerlijke drankjes en hapjes is fantastisch. Maar als je een feestje of een borrel organiseert, voel je misschien de druk om een heerlijke maaltijd te bereiden die iedereen zal bevallen. Hoewel het verleidelijk is om je tafel te vullen met ongezonde hapjes, zijn er genoeg gezondere opties die net zo lekker zijn. Van geroosterde spruitjes tot komkommerschijfjes met kruidendip, hier zijn zes borrelplank hapjes die een hit zullen zijn bij jullie volgende borrel. heb jij speciale wensen en wil je een fantastische borrelplank serveren? Neem contact op voor een borrelplank op maat!
Plakjes komkommer met kruidendip
Komkommers zijn een verfrissende en gezonde optie voor op de borrelplank. Snijd ze dun en serveer ze met een zelfgemaakte kruidendip van Griekse yoghurt, verse kruiden en een beetje olijfolie.
Hummus met crudités
Romige en smaakvolle hummus is altijd een hit. Serveer het met een assortiment verse groenten zoals wortels, selderij en paprika’s om te dippen.
Gekruide eieren
Gepekelde eieren zijn niet voor niets een klassiek feestgerecht – ze zijn heerlijk! Voor een gezondere draai aan het traditionele recept gebruik je avocado in plaats van mayonaise in de vulling. Je kunt ook wat gehakte bosuitjes of blokjes tomaat toevoegen voor extra smaak.
Antipastospiesjes
Deze gemakkelijke spiesjes zijn perfect voor het voeden van een menigte. Wissel cherrytomaatjes, mozzarellabolletjes, salami en olijven op elke spies af. Serveer ze met een eenvoudige Italiaanse dressing om te dippen.
Geroosterde spruitjes met balsamico-glazuur
Spruitjes hebben een moment en met reden – ze zijn heerlijk! Rooster ze met een beetje olijfolie en zeezout tot ze knapperig zijn. Besprenkel ze dan met een balsamico-glazuur en serveer ze warm.
Fruit spiesjes
Spiesjes zijn niet alleen voor vlees! Spies stukjes vers fruit zoals ananas, meloen, druiven en bessen op kleine spiesjes of tandenstokers. Serveer ze alleen of met een lichte yoghurt dipsaus voor iets extra speciaals.
Borrelplank hapjes die van te voren gemaakt kunnen worden
Als je een feest of borrel organiseert, wil je zelf kunnen genieten! Een manier om dat te doen is door het eten deels of helemaal van tevoren klaar te maken. Op die manier kun je, als je gasten aankomen, je mengen en genieten van hun gezelschap in plaats van in de keuken te staan. Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld van 7 heerlijke borrelplank hapjes die je van tevoren kunt maken. Van dadels gewikkeld in prosciutto tot spiesjes voor de salade Caprese, er is zeker iets op deze lijst dat iedereen op je bijeenkomst zal bevallen! Heb je weinig tijd om zelf ingredienten te halen? Bekijk ons kant en klare borrelboxen!
Dadels Gewikkeld in Prosciutto
Deze kleine borrelhapjes zijn zo gemakkelijk te maken en vereisen slechts 3 ingrediënten! Wikkel gewoon dadels in dunne plakjes prosciutto en bak ze 8 minuten op 400 graden. Laat iets afkoelen voor het opdienen.
Spiesjes met knoflookgarnalen
Nog een snelle en gemakkelijke optie, deze garnalenspiesjes hebben maar 15 minuten nodig om te maken! Week houten spiesjes minstens 30 minuten in water voordat je ze in elkaar zet. Rijg 5-6 garnalen aan elke spies en zorg ervoor dat er ruimte tussen elke spies is. Klop in een kommetje olijfolie, knoflook, zout en peper door elkaar. Bestrijk de garnalenspiesjes met een kwastje en grill (of broil) ze 2-3 minuten per kant, tot ze gaar zijn.
Gegrilde kaas hapjes
Deze zijn een twist op het klassieke broodje waar iedereen dol op is! Begin met het snijden van een brood in stukken van 1 inch. Besmeer elk stuk met 1-2 eetlepels van je favoriete smeerkaas (wij houden van deze jalapeno spread!). Grill het brood aan beide kanten tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig. Snijd elke gegrilde kaasplak in 4 repen en serveer ze warm.
Mini Quiches
Quiche is altijd een publiekslieveling en kan van tevoren worden gemaakt en opgewarmd als je klaar bent om te serveren! Voor dit recept heb je voorgemaakte taartschelpen nodig (te vinden in de diepvriesafdeling van de meeste supermarkten). Vul elke schelp met een mengsel van 3 eieren, 1/4 kopje melk, 1/4 kopje geraspte kaas en je favoriete quichevulling (spek, worst, groenten, enz.). Bak op 350 graden gedurende 20-25 minuten of tot het midden stevig is. Laat iets afkoelen voordat je het warm of op kamertemperatuur serveert.
Caprese Salade Spiesjes
Een gezonde optie die perfect is voor de borrelplank in de zomer! Rijg cherrytomaatjes en kleine mozzarellabolletjes aan spiesjes (als je houten spiesjes gebruikt, week ze dan minstens 30 minuten in water voordat je ze in elkaar zet). Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout, peper en gedroogde basilicumblaadjes. Onmiddellijk opdienen of in de koelkast bewaren tot ze klaar zijn
In spek gewikkelde asperges
Nog een fantastisch ‘make-ahead’ borrelplank hapje! Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met aluminiumfolie. Snijd spekreepjes kruislings doormidden, zodat je in totaal ongeveer 24 korte reepjes spek hebt Wikkel om elke asperge spies één reep spek (het kan zijn dat je sommige spekreepjes in de lengte moet halveren om ze om de asperge spiesen te krijgen). Leg de omwikkelde asperges op de voorbereide bakplaat en bak ze 18-20 minuten of tot het spek knapperig is en de asperges zacht zijn als je er met een vork in prikt. Serveer direct of bewaar ze in de koelkast tot ze warm of op kamertemperatuur kunnen worden geserveerd
Havarti en kruidencrackers
Deze hartige crackers zijn zo gemakkelijk te maken en vereisen slechts 3 ingrediënten! Meng gewoon 1 pak verzachte roomkaas, 1/2 kop geraspte Havarti kaas en 1 eetlepel gehakte verse bieslook. Smeer het mengsel op crackers (wij houden van deze Meergranen Crackers) en serveer direct of bewaar ze in de koelkast tot ze klaar zijn.
Vegan hapjes voor op de borrelplank
Hapjes voor op de borrelplank zijn dus ideaal voor een gezellige avond. Maar wat als je veganist bent? Maak je geen zorgen, wij hebben hier ook aandacht aan besteed en gaan wat uitgebreider in op ingrediënten en bereidingswijze! Hier zijn zes veganistische borrelplank hapjes die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen bevallen. Behalve een vegetarische borrelbox kunnen we ook borrelboxen maken die geheel vegan proof is. Neem contact op!
Gebakken courgette met veganistische ranchdip.
Dit borrelplank hapje is gezond en smaakvol. De courgette is gebakken, niet gefrituurd, dus minder vet dan veel andere voorgerechten. De ranchdip is gemaakt met veganistische mayonaise, dus geheel zuivelvrij.
Bereidingswijze; tijd 10 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
- 4 middelgrote courgettes, in 1/4-cm dikke plakken gesneden
- 1/2 kop veganistische mayonaise
- 1/2 kop ongezoete niet-zuivelmelk
- 1 eetlepel appelciderazijn
- 1 eetlepel fijngehakte verse bieslook
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel uienpoeder
- 1/4 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 190 graden . Vet een bakplaat licht in.
2. Klop in een kleine kom veganistische mayonaise, niet-zuivelmelk, appelcider azijn, bieslook, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en zwarte peper.
3. Doop de courgetteplakken in het mayonaisemengsel tot ze gelijkmatig bedekt zijn. Leg op de voorbereide bakplaat.
4. Bak 20 minuten, of tot ze goudbruin zijn. Serveer warm of koud.
Geroosterde rode paprika en artisjokhummus.
Deze hummus is romig en rijk, met een lichte rokerigheid van de geroosterde paprika’s. Hij is perfect om groenten of pitabroodjes in te dippen.
Bereidingswijze; tijd 20 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
- 1 blik kikkererwten, uitgelekt en gespoeld
- 1/2 kopje tahini
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1/4 kopje vers geperst citroensap
- 1/2 theelepel gemalen komijn
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 theelepel cayennepeper
- 1/2 kopje geroosterde rode paprika’s
1 blikje artisjokharten, uitgelekt en gespoeld - 1/4 kopje gehakte verse peterselie
- Extra vergine olijfolie om te besprenkelen
Instructies:
1. Combineer in een keukenmachine of blender kuikenerwten, tahini, knoflook, citroensap, komijn, zout en cayennepeper. Blend tot een gladde massa.
2. Voeg geroosterde rode paprika’s en artisjokharten toe en pulseer een paar keer om te combineren.
3. Meng er met de hand gehakte peterselie door.
4. Serveer met een drupje olijfolie en versgemalen zwarte peper.
Zwarte bonen taquitos met avocado dipsaus
Deze taquitos zijn knapperig, goudbruin en gevuld met hartige zwarte bonen. De avocado dipsaus is koel en romig, waardoor het de perfecte folie is voor de pittige taquitos.
Bereidingswijze; tijd 45 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
Voor de taquitos:
1 eetlepel olijfolie
1 kleine ui, in blokjes gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 (15-ounce) blik zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld
1/2 kopje salsa
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel gemalen komijn
1/4 theelepel zout
Versgemalen zwarte peper naar smaak
10-12 kleine zachte tortilla’s
Voor de avocado dipsaus:
- 1 rijpe avocado, in blokjes gesneden
- 1/4 kopje yoghurt zonder zuivel
- 2 eetlepels salsa
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1/4 theelepel zout
- Vers gemalen zwart peper naar smaak
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 375 graden F (190 graden C). Vet een bakplaat licht in.
2. Verhit in een kleine koekenpan olijfolie op matig vuur. Voeg ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn geworden, ongeveer 5 minuten.
3. Pureer in een grote kom de zwarte bonen met een vork of aardappelstamper. Meng de gesauteerde ui en knoflook, salsa, chilipoeder, komijn, zout en zwarte peper erdoor.
4. Schep ongeveer 2 eetlepels van het zwarte bonenmengsel in het midden van elke tortilla. Rol strak op en leg de naad naar beneden op de voorbereide bakplaat.
5. Bak gedurende 20 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
6. Om de avocado dipsaus te maken, combineer je alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en meng je tot een gladde massa.
7. Serveer de taquito’s met de avocadodipsaus.
Pittige komkommerstaafjes met veganistische tzatziki saus
Deze komkommerrondjes zijn een verfrissende afwisseling van traditionele voorgerechten als chips en dip. Ze zijn licht en knapperig, met een beetje hitte van de chilipepers. De tzatziki saus is koel en pittig, waardoor het de perfecte begeleiding is van de komkommers.
Bereidingswijze; tijd 15 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
1 Engelse komkommer, dun in rondjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel chilipoeder
1/4 theelepel zout
Versgemalen zwarte peper naar smaak
Voor de veganistische tzatziki saus:
- 1 kop niet-zuivel yoghurt
- 1/2 van een komkommer, geschild en van zaadjes ontdaan
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel vers geperst citroensap
- 1 theelepel witte azijn
- 1/4 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies:
1. Combineer in een kleine kom olijfolie, chilipoeder, zout en zwarte peper.
2. Leg komkommerrondjes in een enkele laag op een bakplaat. Bestrijk ze met het chili-oliemengsel.
3. Bak op 425 graden F (220 graden C) gedurende 10 minuten, of tot ze knapperig zijn.
4. Om de veganistische tzatziki saus te maken, doe je alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en mix je tot een gladde massa.
5. Serveer de komkommerrondjes met de tzatziki saus.
Courgettebeignets met geroosterde rode peper dipsaus
Deze courgettebeignets zijn licht en knapperig, met een licht zoete smaak van het maïsmeel. Ze worden geserveerd met een romige dipsaus van geroosterde rode paprika, waardoor ze het perfecte voorgerecht of borrelhapje zijn.
Bereidingswijze; tijd 30 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 kleine ui, in blokjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 middelgrote courgettes, geraspt
- 1/4 kopje maïsmeel
- 1 theelepel zout
- Versly gemalen zwarte peper naar smaak
- 1/4 kop bloem voor alle doeleinden
- 1/2 kopje melkvrije melk
- 1/4 kopje olijfolie om te bakken
Voor de geroosterde rode peper dipsaus:
- 1 rode paprika, geroosterd
- 1/4 kopje zuivelvrije yoghurt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel vers geperst citroensap
- 1/4 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies:
1. Verhit in een grote koekenpan olijfolie op matig vuur. Voeg ui en knoflook toe en sauteer tot ze zacht zijn geworden, ongeveer 5 minuten.
2. Voeg courgette, maïsmeel, zout en zwarte peper en meng goed. Kook 5 minuten, of tot de courgette zacht is.
3. Voeg bloem en zuivelvrije melk toe en meng goed.
4. Verhit in een aparte koekenpan olijfolie op matig vuur. Schep 1/4 kopje beslag in de hete olie en druk het plat tot een pasteitje. Bak gedurende 2 minuten per kant, of tot ze goudbruin zijn.
5. Doe voor de geroosterde rode peper dipsaus alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en meng tot een gladde massa.6. Serveer de courgettebeignets met de dipsaus.
Buffel bloemkool hapjes met blauwe kaas dipsaus
Deze Buffalo bloemkool hapjes zijn een gezonder alternatief voor de traditionele Buffalo chicken wings. Ze zijn gebakken, niet gefrituurd, en de bloemkool geeft ze een lekkere knapperigheid. De blauwe kaas dipsaus is de perfecte begeleiding van de pittige bloemkool.
Bereidingswijze; tijd 30 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
- 1 krop bloemkool, in hapklare stukjes gesneden
- 1/2 kopje melkvrije melk
- 1/4 kopje bloem voor alle doeleinden
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
- 1/4 kopje hete saus
- 2 eetlepels veganistische boter
Voor de blauwe kaas dipsaus:
- 1/2 kop zuivel-vrije yoghurt
- 1/4 kopje veganistische blauwe kaas
- 1 eetlepel vers geperst citroensap
- 1/4 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 450 graden F (232 graden C).
2. Meng in een grote kom niet-zuivelmelk, bloem, knoflook poeder, zout en zwarte peper.
3. Voeg bloemkoolstukjes toe en bedek ze gelijkmatig met het beslag.
4. Spreid de bloemkool uit op een bakplaat en bak 20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
5. Meng in een kleine steelpan de hete saus, veganistische boter en 1 eetlepel water. Kook op laag vuur tot de boter gesmolten is.
6. Haal van het vuur en voeg de gebakken bloemkool toe. Gooi om te coaten.
7. Combineer voor de blauwe kaas dipsaus alle ingrediënten in een kleine kom en meng goed.
8. Serveer de Buffalo bloemkoolhapjes met de dipsaus.
Gegrilde portobello kapjes met geroosterde knoflook aioli.
Deze gegrilde portobello’s zijn sappig en smaakvol, met een licht rokerige smaak van de grill. De geroosterde knoflook aioli geeft een vleugje decadentie aan dit gerecht.
Bereidingswijze; tijd 30 minuten. Voor 4-6 personen
Ingrediënten:
- 4 grote portobello champignons
- 1/4 kopje olijfolie
- 1/4 kopje balsamico azijn
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Voor de geroosterde knoflook aioli:
- 1/2 kopje veganistische mayonaise
- 1 teentje knoflook, geroosterd
- 1 theelepel vers geperst citroensap
- 1/4 theelepel zout
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies:
1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.
2. Klop in een kleine kom olijfolie door elkaar, balsamicoazijn, knoflook, zout en zwarte peper.
3. Leg de portobello kapjes op de grill en bestrijk ze met de marinade. Grill 8 minuten per kant, of tot ze gaar zijn.
4. Combineer voor de geroosterde knoflook aioli alle ingrediënten in een kleine kom en meng goed.
5. Serveer de gegrilde portobellos met de geroosterde knoflook aioli.
Of je nu veganistisch bent of gewoon op zoek bent naar iets anders, deze borrelplank hapjes zullen zeker in de smaak vallen . Dus ga je gang en probeer ze eens!
Presenteer je borrelplank hapjes op een mooie manier
Borrelplank hapjes zijn de perfecte manier om een maaltijd te beginnen of een feestje te dragen.Maar voordat je van je hapjes kunt genieten, moet je ze maken – en daar hoort ook een mooie presentatie bij. Volg deze eenvoudige tips en je zult zeker indruk maken op iedereen bij je volgende bijeenkomst. Wil jij geheel ontzorgt zijn? Kijk eens bij onze grazing table catering!
Koop een mooie borrelplank
Dit is een belangrijke eerste stap. Een mooie borrelplank laat je hapjes er zoveel smakelijker uitzien. Denk na over het algemene kleurenschema van je evenement en probeer een bord te vinden dat dat aanvult. Ga je voor een rustieke uitstraling, overweeg dan een houten snijplank of een leistenen kaasplank. Voor een elegantere aangelegenheid ga je voor porselein of glas.
Schik je hapjes op een interessante manier op het bord
Als je eenmaal je borrelplank hebt, is het tijd om je hapjes te gaan schikken. Ga er creatief mee om! Gebruik verschillende kleuren, vormen en maten voor een visueel aantrekkelijke presentatie. Je kunt ook spelen met textuur door gekookte en rauwe ingrediënten te gebruiken, of zachte en knapperige items. Zorg er wel voor dat alle ingrediënten zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar zijn. Niemand wil van een rommelige plank eten.
Zorg dat alle ingrediënten zichtbaar zijn
Deze tip sluit aan bij de vorige. Zorg er bij het schikken van je borrelplank hapjes voor dat alle ingrediënten zichtbaar zijn, zodat de gasten weten wat ze eten. Niemand wil verrast worden door een verborgen ingrediënt, zeker niet als ze allergieën hebben. Als je tandenstokers of spiesjes gebruikt, overweeg dan ze te labelen met vlaggetjes, zodat de gasten weten waar ze aan beginnen voordat ze een hap nemen.
Serveer op kamertemperatuur voor het beste resultaat
Koude borrelhapjes kunnen lastig zijn omdat ze hun smaak verliezen als ze niet op de juiste temperatuur worden geserveerd. Hete hapjes kunnen ook moeilijk warm te houden zijn tijdens een evenement. Daarom is het altijd het beste om je hapjes zoveel mogelijk op kamertemperatuur te serveren. Dan smaken ze aan het begin van het feest net zo goed als aan het eind. Bovendien houdt niemand van lauwwarm eten! Tenzij het soep is, natuurlijk
Met deze eenvoudige tips ben je goed op weg om mooie hapjes op je borrelplanken te presenteren die zeker indruk zullen maken op je gasten!
Bestel je borrelplank hapjes bij Food and Wood
Borrelplanken zijn de perfecte manier om te pronken met je culinaire vaardigheden en indruk te maken op je gasten. Het is niet alleen gezellig om met zijn alleen te eten van een borrelplank, maar ook een heerlijke manier om met kleine borrelplank hapjes ieders eetlust op te wekken voor het hoofdgerecht. Wij hopen dat deze blogpost je enkele ideeën heeft gegeven voor hapjes die je van tevoren kunt bereiden en op een mooie manier kunt presenteren op je borrelplank of grazing table.
Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste borrelplanken en borrelboxen voor je evenement of borrel, kun je bij ons terecht! Neem gerust contact op