Borrelboxen

Onze borrelboxen worden op de dag van bezorging, vers bereid en ‘s middags gekoeld met de koerier meegegeven. Levering in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneiland). Dezelfde avond ontvang jij de borrelbox naar keuze! Onze boxen zijn ook ideaal als cadeau. Geef je persoonlijke boodschap door bij het afrekenen en wij zorgen voor een persoonlijke kaart.

Bekijk hier de veelgestelde vragen of bestel direct!

Verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele ander snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten, bieden onze gekoelde borrelpakketten voor thuis uitkomst. (Bijna) al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Kies een box die bij jouw wensen past en ga voor lekker veel speciale kazen of een box met zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dat maakt onze delicatessenboxen veelzijdig, vullend en uniek. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes of om als cadeau te schenken.

Wat is jouw borrelmoment?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een heerlijke borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven halen.

Vindt jouw borrelmoment later in het weekend plaats? Je kunt al onze borrelboxen met versproducten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelbox bestellen

Wil jij graag zo’n complete borrelplank bestellen vol heerlijke hapjes? Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel direct online en geniet in eigen huis van je borrelpakket. Ook leuk om cadeau te geven! Borrelplank online bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00. Een borrelbox is natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te geven!