Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Gratis persoonlijke boodschap toevoegen

Stel zelf samen!

borrelbox bestellen?

We bieden twee verschillende type borrelboxen aan: Gekoelde borrelboxen en houdbare (ongekoelde) borrelboxen. Gekoelde borrelboxen kunnen inclusief plank geleverd worden en hiervoor bieden we levering overdag én ‘s avonds aan. Houdbare (ongekoelde) borrelboxen worden verzonden met Postnl en komen doorgaans de volgende dag aan.

Gekoelde borrelbox: 'Splendore'

Forza Oranje!

Het supporterspakket bestaat uit een Oranje gadget  een ‘Oranje’ drankje, zoetigheid en een hartige snack.  Geheel gratis bij de ‘Forza borrelplank’ en bij iedere andere box voor €5 bij te bestellen! 

Gekoelde borrelboxen

Ongekoelde boxen

Verse grazing table

Op zoek naar maatwerk?

Hoi! Ik ben Pamela en met onze luxe borrelboxen steel jij de show! Wij leveren onze borrelboxen (inclusief plank) in heel Nederland. Maar graag kom ik ook naar je toe om een geheel op maat verzorgde borrelplank catering te verzorgen. Ideaal als je iets groots te vieren hebt, zakelijke gelegenheden of evenementen. Kies voor onze luxe “Grazing Table” borrelplank catering en verbluf jouw gasten!
 

Meer weten over de mogelijkheden? Klik op onderstaande button. Een borrelbox bestellen? scroll verder!

 
Borrelplank bestellen
Vragen?

We helpen je graag!

Een feestje of echt iets origineels verzinnen voor de VrijMiBo? Wij denken graag met je mee. Ook bij specifieke wensen of allergieën kunnen we je adviseren.

Borrelbox bestellen

Een borrelbox bestellen voor de borrel thuis is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch? Voor ons in ieder geval wel en we delen graag onze verrukkelijke luxe borrelboxen met jou! Wil jij thuis genieten van goed op elkaar afgestemde borrelhapjes? Dan kun je direct online bij Food and Wood je borrelbox met hapjes, bier en/of wijn bestellen! Heerlijk voor jezelf, maar ook ideaal als borrelcadeau voor de echte borrelliefhebber, je lieve ouders, die jarige vriendin of zet een box in om iemand een hart onder de riem te steken. Wil jij thuis iemand verrassen met een unieke borrelbox vol hapjes? Bekijk dan snel ons huidige assortiment gekoelde én ongekoelde borrelboxen

“Creëer het ideale borrelmoment thuis met een verrassingseffect door een borrelbox te bestellen. Voor jezelf of als cadeau met een persoonlijke boodschap!”


Luxe thuisborrel organiseren?

Het thuisborrelen bestaat al zolang we ons kunnen herinneren, maar we zien een duidelijke trend in hoe die borrelplanken thuis eruit zien tegenwoordig. De thuisborrel wordt steeds vaker (weer als vroeger) vol pracht en praal aangepakt en daadwerkelijk georganiseerd. De plank bestaat niet meer uit wat smeersels uit plastic bakjes, maar is een ware lust voor het oog geworden. Waar dit vroeger alleen in de hogere kringen (met aanwezigheid van personeel) gebeurde of waar de huisvrouw een dag voor in de keuken stond, kan nu iedereen in een handomdraai luxe borrelhapjes op tafel serveren bij de borrel. Hoe? Door op tijd je borrelbox(en) te bestellen bij Food and Wood! Je hoeft enkel de instructies te volgen om een giga waanzinnige borrelplank op tafel te toveren. Wij stellen de box en hapjes samen en jij steelt de show! Check maar eens op onze Instagram hoe dat eruit kan zien.


Waar is dat feestje?

Ons motto luidt: “Er is altijd een reden om te borrelen!”. Onze borrelboxen bestellen kan dan ook voor iedere speciale (of doodnormale) gelegenheid, zoals een verjaardag, jubileum, vriendenavond of gewoon jullie heerlijke datenight op de bank. Wil jij aankomend weekend lekker borrelen en een borrelbox bestellen? Of wil je een borrelpakket laten bezorgen bij een collega of vriend/vriendin om ‘samen’ het glas te heffen? Jouw box is zo besteld via onze website! Je kunt altijd een persoonlijke boodschap toevoegen, waardoor het ontvangen van een Food and Wood borrelbox nóg leuker wordt.


Zakelijke vrijmibo pakketten

Ben jij op zoek naar zakelijke borrelpakketten? Stel bij ons zelf je borrelpakket samen door de gekozen pakketten aan te vullen met bier, wijn of alcoholvrije dranken en lekkere extra’s naar keuze. Zo maak je jullie vrijmibo helemaal af met een persoonlijk borrelpakket. Nog leuker: zeg niks van tevoren en voeg een persoonlijke boodschap toe. 100% garantie dat jouw collega’s dit een geweldig leuke verrassing vinden! Houd jouw ene collega van witte wijn, terwijl de ander liever speciaalbiertjes drinkt? Verschillende drankjes in verschillende pakketten zijn makkelijk te bestellen online via de webshop. Zo stel je snel een borrelpakket samen met een heerlijke wijn of divers bier.

Wil jij er echt een feestje van maken en collega’s of zakenrelaties verrassen met iets unieks? Eigen pakketten op maat laten maken is voor (meerdere boxen) ook altijd te regelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via contact@foodandwood.nl. Bij tijdig contact kunnen we in samenwerking zelfs mooie branded borrelpakketten verzorgen. Dat geeft pas een wauw-effect! 


Veggie, preggo of veganproof borrel

Verwacht je gasten of zijn er teamleden die vegetarisch of vegan eten? Geen probleem bij Food and Wood. We’ve got you. Ook als je de box cadeau wilt geven is dit geen enkel probleem. Op iedere productpagina van de gekoelde boxen kun je doorgeven of je graag een 100% vegetarische borrelbox wilt bestellen, vegan borrelbox wenst of graag een zwangerschapsproof box ontvangt (of verstuurd). Zo is er een borrelpakket naar wens te realiseren voor iedereen! Heb je hier toch nog vragen over of wil je weten wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en stel je vraag. Suggesties voor een borrelpakket zijn ook welkom, we zullen proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden.


Borrelbox bestellen in heel Nederland

Je ziet het goed, bij Food and Wood doen we aan borrelboxen bezorgen in heel Nederland. Zo leveren we elke week borrelboxen in Amsterdam en Utrecht maar ook borrelpakketten in Zwolle en boxen in Eindhoven, Maastricht en Groningen. M.u.v. de Waddeneilanden komen wij jouw box dus leveren in heel Nederland! 

Bang om bij de levering van je borrelbox niet thuis te zijn? Je kunt daarom kiezen of de bezorger overdag of in de avond bij je aan de deur staat met jouw borrelbox vol hapjes, bier en wijn. Bij het afrekenen kun je kiezen voor avondbezorging (17.30 – 22.30 uur) of overdagbezorging (08.00 – 18.00 uur). De verzending van onze gekoelde boxen wordt verzorgd door koeriers die gespecialiseerd zijn in gekoelde levering of same day delivery verzending. Hier lees je meer over alle verzendmogelijkheden en hoe we veilig alle borrelhapjes verpakken.


“Kies zelf je bezorgdienst en bezorgmoment tijdens het afrekenen: in de avond of overdag (ook op zaterdag!).”


Laat die borrel maar komen!

Of je die vrijmibo nu voor jezelf (en team) verzorgt of dat je een ander een borrel aan huis gunt, met een heerlijke box met luxe wijn of speciaal bier kan dat borrelmoment niet meer stuk! Je regelt alles direct online via de webshop of vraag gerust wat mogelijk is als je iets op maat wilt. Kom vooral met je gekste ideeën voor jouw borrel, unieke vrijmibo of voor borrelpakketten aan huis, wij denken graag creatief met je mee!