Een perfect verwenpakket Cadeau bedankje gebaar geluksmomentje

voor Kerst een nieuwjaarsreceptie een afscheid jouw personeel zondagmiddag een collega Oma een bruiloft een jaarafsluiting een zakenrelatie een online borrel jouw medewerkers een beste vriend

“Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!“

Verse verwenpakketten bestellen

Gekoelde borrelboxen worden op jouw gewenste bezorgdag vers bereid en met gekoelde levering via onze koerier Trunkrs meegegeven en tussen 17.00 uur en 22.30 uur ‘s avonds gekoeld bezorgd. Alle producten zijn super vers minstens vier dagen houdbaar. Via de track-and-trace kun je nauwkeurig zien wanneer de bestelling bezorgd wordt en kun je communiceren met de vervoerder❄️🚚

Houdbare verwenpakketten bestellen

🚚🚚 Houdbare borrelboxen worden op jouw gewenste bezorgdag overdag via Postnl of ‘s avonds via Trunkrs bezorgd. Maak een keuze bij het afrekenen. De kosten zijn bij beide verzendopties gelijk! 🚚🚚

We verdienen allemaal af en toe een beetje verwennerij – vooral na het jaar dat we achter de rug hebben! Als je op zoek bent naar een luxe manier om jezelf (of een speciaal iemand) te verwennen, kijk dan niet verder dan Food and Wood. Onze selectie gourmetpakketten voor eten en drinken zijn de perfecte manier om je thuis te verwennen. Of je nu zin hebt in bier en hapjes of wijn en kaas, we hebben een pakket dat bij je past. En bovendien zijn onze verwenpakketten geweldige cadeaus! Dus als je op zoek bent naar een uniek en attent cadeau, geef dan het geschenk van de luxe van eten en drinken met een Food and Wood verwenpakket.

Huidige selectie verwenpakketten

We werken onze selectie verwenpakketten voortdurend bij om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is. Ons huidige aanbod omvat

-Het pakket voor kaasliefhebbers: Dit pakket bevat een verscheidenheid aan ambachtelijke kazen, crackers en fruitspread. De perfecte manier om te genieten van een avondje uit met een goed boek!
-Het bierliefhebberspakket: Dit pakket bevat een verscheidenheid aan ambachtelijke bieren, gastronomische pretzels, en biernoten. De perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange week!

-Het Wijn Lover’s Pakket: Dit pakket bevat een fles rode wijn, een fles witte wijn, gastronomische kaas, crackers en olijven. De perfecte manier om te genieten van een romantisch avondje uit!
-Het pakket voor chocoladeliefhebbers: Dit pakket bevat een assortiment chocoladerepen voor fijnproevers, truffels en met chocolade bedekte krakelingen. De perfecte manier om je zoetekauwen te voeden!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen verwenpakket of verras een speciaal iemand met het geschenk van luxe verwennerij. Met Food and Wood is het nog nooit zo makkelijk (of lekker) geweest om jezelf te verwennen!