Italiaanse borrelplank

Onze Italiaanse borrelplanken, die wij bezorgen, zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten en bijzondere snacks zoals kaas, luxe vleeswaren, vers fruit, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, verse dipsauzen en meer! Bekijk onze actuele collectie borrelboxen uit Italië vol verse producten. Ideaal om net voor het weekend te hebben en makkelijk online te bestellen!

De lekkerste Italiaanse borrelplank van Nederland?

In onze winkel vind je verse, lokale producten die bij andere aanbieders niet verkrijgbaar zijn. Denk aan verse groenten en fruit, heerlijke vleeswaren, bijzondere kaassoorten en olijven. Een verse charcuterieplank uit Italië is de beste manier om te gaan, en als je geen cateringbedrijf wilt inhuren, kunnen onze gekoelde charcuterieplanken bij je thuisbezorgd worden. Onze charcuterieplanken zijn gemaakt met de meest verse ingrediënten en producten, dus we verzenden ze gekoeld.

Wanneer je een charcuterieplank ontvangt, zorg er dan voor dat je de producten meteen uitpakt en alle verse producten in de koelkast plaatst. Zo kun je je borrelplank tot 4 dagen na ontvangst serveren.

Genieten van je Italiaanse borrelplank

Wat is een feest zonder borrelplank? Er zijn veel soorten borrelplanken, koud en warm, gezond en minder gezond, vegetarisch of met kaas of vlees/vis. Kortom veel mogelijkheden om te combineren op de charcuterieplank. Zet jij er binnenkort eentje op tafel? Ontdek hoe veelzijdig Italiaanse planken kunnen zijn en wat al uw mogelijkheden zijn. We bezorgen de heerlijke charcuterieplanken graag bij je aan de deur!

Welk moment kies jij voor een borrel?

Wil jij graag thuis lekker eten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelplanken bestel je tegenwoordig gewoon online. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Lekker en gevarieerd. Ontdek al onze borrelboxen online.

Er is altijd wel een reden om te borrelen : kies voor een Italiaanse borrelplank

Borrelplanken zijn onze passie. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Doe daar een leuk persoonlijk bericht bij en je hebt een hartstikke leuk cadeau! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplank? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse borrelhapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Italiaanse Borrelplank voor thuis bestellen

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelplanken thuis te ontdekken? Dan kun je er ook voor kiezen om borrelplanken te bestellen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelboxen.

Een Italiaanse borrelplank is een heerlijke manier om je gasten te verwennen. De plank is heel divers en bevat naast kaas en worst ook fruit, broodjes en olijven. Je kunt de plank zelf maken of kopen bij een delicatessenwinkel. Een Italiaanse borrelplank is niet alleen heerlijk, maar ook erg gemakkelijk. Wil je er eentje kopen? Bestel direct een Italiaanse borrelplank bij Food and Wood!