Italiaanse borrelplank

De borrelplanken die wij bezorgen zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals kaasjes, luxe vleeswaren, vers fruit, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en eenvoudig online te bestellen!

De lekkerste Italiaanse borrelplank van Nederland?

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onze gekoelde borrelplankenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelplanken bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelplank zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelplanken jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het ontvangen serveren.

Genieten van je Italiaanse borrelplank

Wat is borrelen zonder borrelplanken? Er bestaan vele soorten borrelplanken, zowel koud als warm, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, vele mogelijkheden om op de borrelplank te combineren. Ga jij binnenkort een borrelplank op tafel zetten? Ontdek hoe veelzijdig borrelplanken kunnen zijn en waaruit je wel niet kunt kiezen. Wij bezorgen jou graag de lekkerste borrelplanken voor thuis!
Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelplank. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelplanken veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan luxe hapjes om voor je gasten te presenteren en ddit komt allemaal uit één borrelplank. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelplank? Besteldan direct jouw favoriete borrelplank in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Welk moment kies jij voor een borrel?

Wil jij graag thuis lekker eten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelplanken bestel je tegenwoordig gewoon online. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Lekker en gevarieerd. Ontdek al onze borrelboxen online.

Er is altijd wel een reden om te borrelen : kies voor een Italiaanse borrelplank

Borrelplanken zijn onze passie. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. En weet je wat ook leuk is? Een borrelbox cadeau geven. Doe daar een leuk persoonlijk bericht bij en je hebt een hartstikke leuk cadeau! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplank? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse borrelhapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank voor thuis bestellen

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelplanken thuis te ontdekken? Dan kun je er ook voor kiezen om borrelplanken te bestellen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelboxen.