Heerlijke feta dip

Heerlijke feta dip voor bij de borrelplank

Pamela
Deze feta dip is een eenvoudig en heerlijk voorgerecht dat heerlijk smaakt met verse groenten, crackers, of breekbrood. Het is romig, pittig, en ongelooflijk smaakvol als toevoeging bij de borrelplank!
Ik gebruikte ¼ kopje water om deze dip te maken, maar misschien heb je minder of meer nodig dan ik. Of misschien heb je liever een dikkere en minder romige dip. Begin dus met een kleine hoeveelheid water en voeg naar behoefte meer toe. Op deze manier zou de dip perfect moeten worden!
Begin met een kleine hoeveelheid knoflook. Gebruik slechts ½ teentje knoflook of nog minder en voeg meer toe nadat je de feta kaas dip hebt geprobeerd. Je kunt altijd meer gebruiken, dus voeg in het begin niet te veel toe!
Voeg geen zout toe. Omdat feta al vrij zout is, raad ik af om zout toe te voegen aan dit feta recept. Het smaakt absoluut heerlijk zonder!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Bende Bijgerecht
Porties 4 personen
calorierijk 250 kcal

Ingrediënten
  

  • 1/2 knoflook
  • Een paar peterselie blaadjes (naar smaak)
  • 150 gram feta kaas
  • 55 gram Crème fraîche
  • 2 eetlepels olijfolie
  • snufje zwarte peper
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel water

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of in een kom.
  • Heel klein beetje water toevoegen
  • Mix dan tot de opgeklopte feta dip romig is. Voeg meer water toe tot het de gewenste consistentie heeft.
  • Klaar om te serveren!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Andere blogberichten

Wijncadeaus

Beste lezer, ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber? In deze blogpost delen we de ultieme gids voor het geven van

Borrelbox cadeau geven

Tijd om een cadeau te geven

Hernieuwing, (zon)licht en geven Maart is een maand van hernieuwing, waar de wereld ontwaakt uit zijn winterse sluimering en zich klaarmaakt voor de warmte van

Winkelmand0
Je winkelmand is leeg.... voeg snel wat toe
Verder winkelen.
0