Borrelhapjes bestellen in Zeist

Wat is een borrel zonder borrelhapjes? Borrelhapjes komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, vele opties om op de borrelplank te combineren. {Wil jij binnenkort van een fantastische borrelplank genieten? Geniet van de veelzijdigheid van borrelhapjes en ontdek hier de vele mogelijkheden. Wij helpen je de lekkerste borrelhapjes op tafel zetten!

Al zin om te borrelen? Ontdek direct ons assortiment borrelhapjes voor thuis in Zeist.

Diverse borrelhapjes

In grote lijnen zijn de volgende borrelhapjes in categorieën in te delen:
– Toastjes, crackers, blini’s met dips
– Noten en chips
– Spiesjes
– Bladerdeeghapjes
– Olijven en andere tapas
– Warme borrelbites van vlees, vis of kip
– Vegetarische borrelhapjes
– Snackgroenten
– Vers en gedroogd fruit
– Vleeswaren
– Kaasjes met compotes/dips
– Chocolade en andere zoetigheden

Natuurlijk vallen binnen elke categorie vele soorten borrelhapjes, but you get the point. Heel veel soorten eten kunnen als borrelhapje genuttigd worden. Dit geldt ook voor grotere gerechten. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Unieke hapjes op de borrelplank

Zorg altijd dat je lekker veel variatie op de plank hebt liggen. Zo serveer je in ieder geval een borrelplank waar iedereen wel wat lekkers op ziet. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Bijvoorbeeld:

– Vegetarisch;
– Een snackplank vol warme borrelbites;
– Lekker gezond met veel groenten;
– Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters;
– Veel vlees (charcuterie);
– Veel ingrediënten uit de zee (visplank);
– Een kaasplankje vol kaas en compotes;
– Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers;
– Een dessertplank vol zoetigheden en fruit;
– Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw;

Speel hier lekker mee en bedenk je dat niet alles als een op zichzelf staand borrelhapje op de plank hoeft te liggen. Het is juist heel erg leuk als jij je gasten zelf lekker broodjeslaat smeren, hapjes laat dippen en misschien wel mini gerechtjes laat samenstellen. Zo kun je gemakkelijk allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet ontdekken jullie wel nieuwe, fantastisch (of gekke) smaakcombinaties!

Luxe borrelhapjes voor thuis in Zeist

Wil jij graag thuis eten van luxe borrelhapjes? Daarvoor hoef je zeker geen uren in de keuken te staan. Die kun je tegenwoordig gelukkig gewoon online bestellen. Bij ons kun je uit een mooi assortiment borrelboxen kiezen. Veelzijdig en lekker. Ondek het assortiment in de webshop. Direct te bestellen in Zeist.

Een leuke verrassing

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom kun je een steeds wisselend aanbod borrelhapjes bestellen in onze webshop. Onze borrelboxen zitten vol heerlijke bites en zijn het ideale cadeau voor een borrelfan. Voeg een persoonlijke boodschap bij je bestelling en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet.

Ben jij een groot liefhebber van borrelen en pak je graag groots uit? Dan is borrelhapjes catering wellicht wat voor jou. Wij bieden lokale catering met borrelplanken op maat, maar eveneens complete grazing table catering. Bekijk hier wat een grazing table is.

Borrelhapjes bestellen in Zeist

Heb jij zin om direct borrelhapjes te bestellen? Laat het direct bezorgen in Zeist. Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelhapjes voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk dan hier al onze borrelboxen en kies je favoriet.

Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgdag. Zet alle versproducten na ontvangst van het pakket z.s.m. in de koelkast. Al onze borrelpakketten zijn tot 4 dagen na verzending heerlijk vers.