cadeautje sinterklaaspakket Cadeau bedankje gebaar geluksmomentje

voor Kerst een nieuwjaarsreceptie een afscheid jouw personeel zondagmiddag een collega Oma een bruiloft een jaarafsluiting een zakenrelatie een online borrel jouw medewerkers een beste vriend

“Winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad. Score 9.3!“

Verse verjaardagscadeautjes bestellen

Gekoelde borrelboxen worden op jouw gewenste bezorgdag vers bereid en met gekoelde levering via onze koerier Trunkrs meegegeven en tussen 17.00 uur en 22.30 uur ‘s avonds gekoeld bezorgd. Alle producten zijn super vers minstens vier dagen houdbaar. Via de track-and-trace kun je nauwkeurig zien wanneer de bestelling bezorgd wordt en kun je communiceren met de vervoerder❄️🚚

Houdbare verjaardagscadeautjes bestellen

🚚🚚 Houdbare borrelboxen worden op jouw gewenste bezorgdag overdag via Postnl of ‘s avonds via Trunkrs bezorgd. Maak een keuze bij het afrekenen. De kosten zijn bij beide verzendopties gelijk! 🚚🚚

Als je op zoek bent naar een verjaardagscadeau dat uniek, heerlijk en perfect is voor de foodie in je leven, zoek dan niet verder dan Food and Wood. Wij bieden een ruim assortiment gekoelde en ongekoelde verjaardagscadeaus die zelfs de meest veeleisende fijnproever zullen bevallen. En bovendien kunnen onze verjaardagscadeaus online worden besteld, zodat je het cadeau van goede smaak kunt geven zonder het comfort van je eigen huis te verlaten!

De beste verjaardagscadeaus zijn eetbaar!

Bij Food and Wood geloven we dat de beste verjaardagscadeaus eetbaar zijn. Daarom bieden we een verleidelijke selectie hapjes, bier en wijn die zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden zal stellen. En bovendien kunnen onze verjaardagscadeaus online worden besteld, zodat je het cadeau van goede smaak kunt geven zonder het comfort van je eigen huis te verlaten!

Voor wie je ook gaat winkelen, wij hebben een verjaardagscadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Dus waarom zou je je geen zorgen maken over verjaardagsinkopen en vandaag nog bestellen bij Food and Wood? We garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn!

De selectie verjaardagscadeaus van Food and Wood

Onze selectie verjaardagscadeaus is ongeëvenaard. We hebben een verscheidenheid aan hapjes, bieren en wijnen om uit te kiezen, zodat je het perfecte cadeau kunt vinden voor iedereen op je lijst. Onze huidige selectie verjaardagscadeaus omvat zowel gekoelde als ongekoelde opties, zodat je het perfecte cadeau voor je speciale persoon kunt kiezen. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dat een blijvende indruk maakt, kijk dan niet verder dan Food and Wood.


Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor jezelf of voor een geliefde, Food and Wood heeft wat je zoekt. Onze selectie verjaardagscadeaus is ongeëvenaard, en we hebben een verscheidenheid aan hapjes, bieren en wijnen om uit te kiezen. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dat een blijvende indruk zal maken, kijk dan niet verder dan Food and Wood. Bedankt voor het kiezen van ons!