Borrelplank bestellen in Sittard-Geleen

Wil jij een borrelplank bestellen in Sittard-Geleen? Uitermate geschikt voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Sittard-Geleen. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplanken op maat indien gewenst.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken verzorgen. Heb jij trek in een fijne borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou geleverd.

borrelplank bestellen in Sittard-Geleen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na het aanpakken en leg de box inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De compleet opgemaakte plank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplank op maat of catering? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Sittard-Geleen en de rest van het land. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in Sittard-Geleen bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Sittard-Geleen

Ben jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas optimaal thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Sittard-Geleen voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het avondeten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Borrelplank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Sittard-Geleen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.