Borrelbox bestellen in Sittard-Geleen

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse producten enluxe borrelhapjes zoals speciale kaassoorten,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, notenmix, crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Sittard-Geleen op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Sittard-Geleen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de borrelplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wat is jouw genietmoment in Sittard-Geleen?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een verrassende borrelplankje? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Sittard-Geleen, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelplank voor thuis bestellen in Sittard-Geleen

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Plaats dan je bestelling in de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel jouw borrelbox naar wens en je bent klaar om in eigen huis te genieten van culinaire borrelbites. Ook heel leuk om als cadeau te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.