Borrelplank bestellen in Heerlen

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Heerlen? Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij onskun je terecht voor diverse unieke borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor een complete borrelbox of geheel opgemaakte borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Heerlen. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Wat doet Food and Wood?

WIj bezorgen diverse borrelplanken om thuis van te genieten. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een same day delivery koerier;;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou bezorgd.

borrelplank bestellen in Heerlen

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande verzendopties voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Wil jij een prachtige borrelplank bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Heerlen en de rest van het land. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Heerlen laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Heerlen

Verblijf jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Heerlen op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Heerlen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.