Borrelpakket bestellen in Heerlen

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Heerlen? Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelpakket?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Heerlen. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging in de avond.

borrelpakket bestellen in Heerlen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Wil jij een mooi en lekker borrelplateau bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Heerlen alsook borrelboxen per koerier afleveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete kant-en-klare borrelpakket in Heerlen te laten bezorgen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten klaarmaken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig borrelen in Heerlen

Borrel jij ook steeds vaker met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van meerdere lekkere hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Heerlen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Borrelpakket op maat

Wil jij gezellig borrelen en een unieke borrelpakket laten bezorgen in Heerlen? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.