Winkelmand

Borrelplank bestellen in Doetinchem

Laat een borrelplank bezorgen in Doetinchem met luxe hapjes. Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij onskun je terecht voor verscheidene luxe borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Doetinchem. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Houd jij wel van een overheerlijke borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten. Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Doetinchem

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Wij komen de borrelplank mooi opgemaakt bezorgen op de aangegeven avond. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Heb je interesse in een borrelplateau of borrelplank catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Doetinchem en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete gestylde borrelplank in Doetinchem te laten bezorgen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelen in eigen huis

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Doetinchem op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Borrelplank op maat

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Doetinchem? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.