Winkelmand

Borrelplank bestellen in Capelle aan den IJssel

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Capelle aan den IJssel. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Capelle aan den IJssel. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt het?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken brengen. Ben jij zot op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelplank die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou geleverd.

borrelplank bestellen in Capelle aan den IJssel

Wil je hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bestelmogelijkheden voor een borrelplank bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Wil jij een opgemaakte borrelplank bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Capelle aan den IJssel alsook borrelboxen per koerier afleveren. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in Capelle aan den IJssel.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten klaarmaken? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelavondje thuis in Capelle aan den IJssel

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is optimaal genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond of middag, bestel meteen en laat de borrelplank bezorgen in Capelle aan den IJssel. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het avondmaal. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Op maat] in Capelle aan den IJssel

Wil jij buiten ons assortiment om graag een borrelplateau op maat? Dat kunnen we regelen Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelplank bezorgen in Capelle aan den IJssel.

Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergieën of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. De mogelijkheden zijn oneindig en uiteraard is een vegetarische plank of een thema ook geen enkel probleem.

Ontdek alles over onze borrelplanken en catering op maat

.

Lekkere borrelplank bezorgen in Capelle aan den IJssel

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Capelle aan den IJssel? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.