Borrelbox bestellen in Capelle aan den IJssel

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse ingrediënten enluxe borrelhapjes zoals ambachtelijke kazen,premium vleeswaren, vers fruit, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en gemakkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Capelle aan den IJssel op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Capelle aan den IJssel

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Capelle aan den IJssel? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer geschikt om als cadeau te geven of te gebruiken voor feestjes

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Capelle aan den IJssel?

Start jij jouw weekend met een verrassende borrelplateau? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelplank voor thuis bestellen in Capelle aan den IJssel

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Plaats dan je bestelling in de webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel onmiddellijk online en geniet in eigen tuin of huis van een complete Food and Wood borrelbox. Tip: ook leuk om aan een ander te geven! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.