Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Zoetermeer

Wil jij een borrelpakket bestellen in Zoetermeer? Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel meteen een box of laat een borrelpakket bezorgen in Zoetermeer. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelpakket bezorgen in Zoetermeer. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets passends voor jou op maat.

Wat kan ik bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd aan huis. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorger in heel Nederland;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Zoetermeer

Wil je een overheerlijke borrelpakket met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De plank zal compleet opgemaakt op het aangegeven adresbezorgd worden op de aangegevenavond. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Wil jij een prachtige borrelpakket bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Zoetermeer alsook borrelboxen per koerier leveren. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket bezorgen in Zoetermeer.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig samen borrelen in Zoetermeer

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelpakketen bezorgen in Zoetermeer voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is uitmuntend borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Zoetermeer

Wil jij zelf een borrelpakket op maat maken op basis van ons assortiment? Dat is geen enkel probleem! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelpakketen op maat ontvangt en we de borrelpakket(en) bezorgen in Zoetermeer.

Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergieën of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank. Zo kun je er helemaal jouw persoonlijke plank van maken. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Ontdek alles over onze borrelpakketen en catering op maat

.

Lekkere borrelpakket bezorgen in Zoetermeer

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelpakket laten bezorgen in Zoetermeer? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.