Borrelpakket bestellen in Utrecht

Wil jij een borrelpakket bestellen in Utrecht? Ideaal voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelpakket?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Utrecht. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Wat kan ik bestellen?

WIj bezorgen verscheidene borrelplateaus om thuis van te smullen. Houd jij wel van een overheerlijke borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt via same day delivery;;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou bezorgd.

borrelpakket bestellen in Utrecht

Wil je een complete borrelpakket vol hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een hapjesplank of catering op maat? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Utrecht in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Laat een volledig opgemaakte borrelpakket in Utrecht bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of lekker hapjes buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Utrecht

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Laat borrelpakketen bezorgen in Utrecht voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Borrelpakket op maat

Wil je dat wij bij jou een unieke borrelpakket komen bezorgen in Utrecht? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.