Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Terneuzen

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Terneuzen! Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Terneuzen. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten bezorgen.

Wat kan ik bestellen?

WIj bezorgen diverse borrelplateaus om thuis van te smullen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Terneuzen

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgopties om aan huis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na de bezorging.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte plank op locatie op de gekozen avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de volledig opgemaakte borrelpakket op de avond naar keuze. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Wil jij een prachtige borrelpakket bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Terneuzen en de rest van het land. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete opgemaakte borrelpakket in Terneuzen te laten bezorgen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Terneuzen

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Terneuzen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een mooie borrelpakket laten bezorgen in Terneuzen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.