Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Sittard-Geleen

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een borrelpakket bezorgen in Sittard-Geleen. Ideaal voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt eten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Sittard-Geleen. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden de lekkerste borrelpakketen voor thuis en op locatie. Ben jij ook zo gek op een overheerlijke borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland). Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag.

borrelpakket bestellen in Sittard-Geleen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Zet de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket mooi opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Heb je interesse in een hapjesplank of catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Sittard-Geleen in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket leveren in Sittard-Geleen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Sittard-Geleen

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is optimaal genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond, bestel direct en laat de borrelpakket bezorgen in Sittard-Geleen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Op maat] in Sittard-Geleen

Wil jij buiten het assortiment om een hapjesplank op maat bij ons bestellen? Geen probleem! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelpakketen bezorgen in Sittard-Geleen.

Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergieën of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank. Zo kun je de borrelpakket die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. Vegetarisch, de focus op een bepaald product, zoals truffel, of juist lekker veel bijzondere kaasjes of charcuterie? Het is allemaal mogelijk.

Meer informatie over onze catering en borrelpakketen op maat vind je hier

.

Lekkere borrelpakket bezorgen in Sittard-Geleen

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Sittard-Geleen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.