Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Leiden

Geen zin om te koken? Laat een borrelpakket bezorgen in Leiden. Uitermate geschikt voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Leiden. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten leveren.

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen leveren. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een mooi opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelpakket bestellen in Leiden

Wil je luxe hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank zal volkomen opgemaakt bij jou bezorgd worden op de aangegevenavond. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelpakket of catering op maat? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijke levering & catering Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Leiden en de rest van het land. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Leiden laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelpakket in Leiden

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Leiden voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een luxe borrelpakket komen bezorgen in Leiden? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.