Borrelbox bestellen in Leiden

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enluxe borrelhapjes zoals speciale kaassoorten,Italiaanse charcuterie, vers fruit, healthy snacks, smaakvolle olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Leiden op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Leiden.. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Leiden

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan luxe hapjes om aan je gasten te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen in Leiden?

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelplank voor thuis bestellen in Leiden

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood box. Tip: ook leuk om aan een ander te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.