Borrelpakket bestellen in Hoorn

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelpakket bezorgen in Hoorn. De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelpakket?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Hoorn. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelpakket op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen bezorgen. Ben jij dol op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je borrelpakketnaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Hoorn

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na het aannemen en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: We leveren een prachtig opgemaakte plank op locatie op de aangegeven avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Interesse in een prachtige borrelpakket of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Hoorn alsook borrelboxen per koerier leveren. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelpakket bezorgen in Hoorn.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Hoorn

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Hoorn op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelpakket of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelpakket laten bezorgen in Hoorn? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.