Borrelpakket bestellen in Ede

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Ede? Perfect voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of geheel opgemaakte borrelpakket?

Een luxe borrelbox of borrelpakket bezorgen in Ede kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij borrelhapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel op basis van jouw smaak wat moois op maat te maken!

Hoe werkt bestellen?

Wij leveren diverse borrelpakketen aan huis. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met same day delivery.

borrelpakket bestellen in Ede

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De plank wordt volledig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De borrelpakket zal volkomen opgemaakt aan huisbezorgd worden op de aangegevenavond. De borrelpakket kan direct op tafel!

Heb je interesse in een luxe borrelplateau of catering maar woon je niet in Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Ede en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen. Laat een prachtig opgemaakte borrelpakket in Ede bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten maken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van heerlijk eten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Ede. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een luxe borrelpakket komen bezorgen in Ede? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere mooie borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.