Borrelpakket bestellen in Dordrecht

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een borrelpakket bezorgen in Dordrecht. Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Dordrecht. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Wat kan ik bestellen?

WIj bezorgen diverse borrelhapjes om thuis van te genieten. Ben jij dol op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou geleverd.

borrelpakket bestellen in Dordrecht

Wil je een complete borrelpakket vol hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgmogelijkheden om aan huis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de boxinhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank Gelderland: We leveren compleet opgemaakte borrelpakket bij jou op de aangegeven avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Heb je interesse in een hapjesplank of borrelpakket catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Dordrecht alsook borrelboxen per koerier brengen. Laat een prachtig opgemaakte borrelpakket in Dordrecht bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelpakketen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Dordrecht

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas optimaal thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Dordrecht. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Borrelpakket op maat

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelpakket laten bezorgen in Dordrecht? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.