Borrelpakket bestellen in Breda

Geen zin om te koken? Laat een borrelpakket bezorgen in Breda. De oplossing voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Hierzit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel direct een box of laat een luxe borrelpakket bezorgen in Breda. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelpakket bezorgen in Breda. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Hoe werkt bestellen?

Wij verzorgen diverse borrelpakketen aan huis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging in de avond.

borrelpakket bestellen in Breda

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Wij komen de hapjesplank prachtig opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Wil jij een mooi en lekker borrelplateau bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Borrelboxen en borrelpakketen bezorgen in Breda alsook de complete catering op locatie zijn door ons te realiseren. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Breda laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Breda

Borrel jij ook steeds vaker gezellig met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Breda voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Een unieke borrelpakket laten bezorgen in Breda om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau doen? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.