Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Almelo

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een borrelpakket bezorgen in Almelo. De oplossing voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Hierzit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Almelo. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelpakket op maat is altijd mogelijk.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd aan huis. Ben jij ook zo gek op een uitgebreide borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met same day delivery.

borrelpakket bestellen in Almelo

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket volledig opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. De borrelpakket kan direct op tafel!

Wil jij een opgemaakte borrelpakket bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Almelo en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelpakket leveren in Almelo.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Almelo

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Almelo voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Op maat] in Almelo

Wil jij buiten ons assortiment om graag een plank op maat? Dat is geen enkel probleem! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelpakket bezorgen in Almelo.

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. De opties zijn eindeloos en uiteraard is een vegetarische plank of een themaplank ook geen enkel probleem.

Lees hier meer over onze borrelpakketen en volledige catering op maat

.

Verfijnde borrelpakket bezorgen in Almelo

Wil jij gezellig borrelen en een mooie borrelpakket laten bezorgen in Almelo? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.