Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in Leiden. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood zit je goed voor verschillende mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Bestel direct een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Leiden. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Leiden. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Leiden

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Leiden en de rest van Nederland. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Leiden.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Leiden

Spendeer jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Leiden. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Leiden

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.