Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! Uitermate geschikt voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een ready to serve borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken!

tapas hapjes bestellen maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in in Nederland en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank bezorgen in in Nederland.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan doen we dit graag voor je. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker  tapas hapjes bestellen in Nederland

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor tapas hapjes bestellen

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.