Borrelplank bestellen in Utrecht

Laat een borrelplank bezorgen in Utrecht met luxe borrelhapjes. Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood kun je terecht voor diverse verfijnde borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Utrecht. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Heb jij zin in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Utrecht

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende verzendopties om aan de deur een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Wij komen de hapjesplank mooi opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. Je kunt direct serveren!

Wil jij een opgemaakte borrelplank bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Utrecht en de rest van het land. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete opgemaakte borrelplank in Utrecht te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig borrelen in Utrecht

Ben jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Utrecht. Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Utrecht? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.