Borrelplank bestellen in Tilburg

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Tilburg! Uitermate geschikt voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een borrelbox of borrelplank bezorgen in Tilburg kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Wat kan ik bestellen?

Wij leveren diverse borrelplanken aan huis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelplank (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Tilburg

Wil je hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om aan de deur een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De plank zal volkomen opgemaakt op het aangegeven adresbezorgd worden op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelplank op maat of catering? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijke levering & catering
Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Tilburg en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in Tilburg bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of compleet buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelen in eigen huis

Borrel jij ook steeds vaker gezelligthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Tilburg. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de plank al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een verfijnde borrelplank komen bezorgen in Tilburg? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gedaan.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.