Borrelplank bestellen in Terneuzen

Laat een borrelplank bezorgen in Terneuzen met luxe borrelhapjes. Perfect voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een box of borrelplank bezorgen in Terneuzen kun je direct regelen via onze website. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt bestellen?

Wij bezorgen diverse borrelplanken aan huis. Ben jij dol op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan uit:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Terneuzen

Wil je luxe hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na levering kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Zet de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de fraai opgemaakte plank op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Wil jij een prachtige borrelplank bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Terneuzen alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Terneuzen laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelavondje thuis in Terneuzen

Besteed jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas optimaal thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Terneuzen op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelplanken zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Borrelplank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Terneuzen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplanken of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.