Borrelplank bestellen in ‘s Hertogenbosch

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in ‘s Hertogenbosch? De oplossing voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in ‘s Hertogenbosch. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Heb jij zin in een fijne borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in ‘s Hertogenbosch

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de schitterend opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct geserveerd worden!

Interesse in een opgemaakte borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Wij kunnen borrelplanken bezorgen in ‘s Hertogenbosch en andere steden in Nederland alsook catering op maat leveren. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in ‘s Hertogenbosch bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten maken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelplank in ‘s Hertogenbosch

Borrel jij ook steeds vaker gezellig met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in ‘s Hertogenbosch is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelplank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een mooie borrelplank laten bezorgen in ‘s Hertogenbosch? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.