Borrelplank bestellen in Roosendaal

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelplank bezorgen in Roosendaal. De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij onskun je terecht voor diverse verfijnde borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Roosendaal. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Houd jij wel van een overheerlijke borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan voor één van de volgende twee bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelplank (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Roosendaal

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Plaats de inhoud in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De compleet opgemaakte borrelplank wordt bij jou bezorgd. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de schitterend opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Serveer direct!

Heb je interesse in een borrelplateau of catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Roosendaal alsook borrelboxen per koerier afleveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete opgemaakte borrelplank in Roosendaal te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplanken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelplank in Roosendaal

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Roosendaal voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Roosendaal

Wil jij op maat een hapjesplank laten samenstellen? Dat kan zeker! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelplanken op maat ontvangt en we de borrelplank(en) bezorgen in Roosendaal.

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je de borrelplank geheel naar wens invullen. De mogelijkheden zijn oneindig en natuurlijk is een vegetarische plank of een thema ook geen enkel probleem.

Ontdek alles over onze borrelplanken en catering op maat

.

Luxe borrelplank bezorgen in Roosendaal

Een overvolle borrelplank laten bezorgen in Roosendaal om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.