Borrelplank bestellen in Nieuwegein

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Nieuwegein? Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij onskun je terecht voor diverse luxe borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Nieuwegein. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Ben jij zot op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag ‘s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Nieuwegein

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelplank geleverd aan de deur:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Pak de doos uit na het aannemen en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De compleet gestylde plank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: De hapjesplank zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de geselecteerdeavond. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Interesse in catering met borrelplanken op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Nieuwegein en de rest van Nederland. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete gestylde borrelplank in Nieuwegein te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrel aan huis in Nieuwegein

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere borrelhapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Nieuwegein. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een unieke borrelplank komen bezorgen in Nieuwegein? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.