Borrelplank bestellen in Leidschendam-Voorburg

Laat een borrelplank bezorgen in Leidschendam-Voorburg met luxe borrelbites. Lekker makkelijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Leidschendam-Voorburg. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd aan huis. Ben jij gek op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Leidschendam-Voorburg

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de inhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de fraai opgemaakte plank op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Heb je interesse in een borrelplank of catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Leidschendam-Voorburg alsook borrelboxen per koerier afleveren. Laat een compleet opgemaakte borrelplank in Leidschendam-Voorburg bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten klaarmaken? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Leidschendam-Voorburg

Besteed jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Leidschendam-Voorburg is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is zalig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een verfijnde borrelplank komen bezorgen in Leidschendam-Voorburg? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.