Borrelplank bestellen in Leeuwarden

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een borrelplank bezorgen in Leeuwarden. Heerlijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Bestel gelijk een box of laat een hapjesplank bezorgen in Leeuwarden. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Leeuwarden. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken!

Wat kan ik bestellen?

Wij brengen diverse borrelplanken aan huis. Houd jij wel van een uitgebreide borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Leeuwarden

Wil je luxe hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na bezorging en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De compleet opgemaakte plank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Leeuwarden alsook borrelboxen per koerier bezorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Leeuwarden laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Leeuwarden

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van lekker eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Leeuwarden voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Leeuwarden

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw plank ligt? Gaan we voor zorgen! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelplanken op maat ontvangt en we de borrelplank(en) bezorgen in Leeuwarden.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Hier lees je meer over onze catering en borrelplanken op maat

.

Lekkere borrelplank bezorgen in Leeuwarden

Een unieke borrelplank laten bezorgen in Leeuwarden om gezellig te borrelen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau geven? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.