Borrelplank bestellen in Hengelo

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Hengelo? Perfect voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor verscheidene lekkere borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Hengelo. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt bestellen?

Wij verzorgen diverse borrelplanken aan huis. Heb jij zin in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag.

borrelplank bestellen in Hengelo

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na ontvangst aan de deur en plaats de box inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte borrelplank bij jou op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

Interesse in borrelplank catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn breed inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Hengelo en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog leuk de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Hengelo.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker borrelen in Hengelo

Besteed jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas optimaal thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Hengelo voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is overheerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Plank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Hengelo? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.