Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Amersfoort

Laat een borrelpakket bezorgen in Amersfoort met luxe borrelhapjes. Perfect voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij onskun je terecht voor diverse verfijnde borrelboxen om zelf je borrelpakket thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelpakket leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Amersfoort. Wil jij borrelhapjes op maat bestellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden de meest unieke borrelpakketen voor thuis en op locatie. Houd jij wel van een overheerlijke borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten. Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis geleverd.

borrelpakket bestellen in Amersfoort

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om aan de deur een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte plank op locatie op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De borrelpakket zal geheel opgemaakt aan huisbezorgd worden op de geselecteerdeavond. Serveer direct!

Interesse in catering met borrelpakketen op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Amersfoort behoort tot de mogelijkheden bij ons. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete gestylde borrelpakket in Amersfoort te laten bezorgen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan doen we dit graag voor je. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelen in eigen huis

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Zo heb je een veelzijdigheid aan hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Amersfoort. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Amersfoort

Wil jij buiten ons assortiment om graag een luxe borrelpakket op maat? Gaan we voor zorgen! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelpakketen bezorgen in Amersfoort.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo kun je de borrelpakket die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. Er is ontzettend veel mogelijk, dus laat ons vooral weten waar je van houdt. De focus op een bepaald product of bijvoorbeeld een vegetarische plank zijn natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelpakketen op maat

.

Luxe borrelpakket bezorgen in Amersfoort

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Amersfoort? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.