Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Zutphen

Wat is een borrel zonder borrelhapjes? Er bestaan vele soorten borrelhapjes, zowel warm als koud, gezond en minder gezond en zowel vegetarisch of met kaas als van vlees of vis. Kortom, één en al variatie en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. {Ga jij binnenkort een borrelplank op tafel zetten? Ontdek de veelzijdigheid van borrelhapjes en geniet. Wij helpen je de lekkerste borrelhapjes op tafel zetten! Je luxe borrelhapjes lekker bestellen? Bekijk hier ons assortiment borrelboxen voor thuis in Zutphen.

Olijven, kaasjes en meer

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Per soort zijn er natuurlijk tal van soorten borrelhapjes in te vullen. Veel gerechten kunnen als klein borrelhapje geserveerd worden. Ook grotere gerechten kunnen goed omgetoverd worden tot een kleine borrelsnack. Denk aan warme (mini) warme frituursnacks, pasta\’s, salades zoals de caprese, mini kipsaté, belegde kleine broodjes of toast, tortilla\’s en nog heel veel meer.

Wat leg je dan op de borrelplank?

Zorg ervoor dat je plank altijd uit meerdere borrelcategorieën ingrediënten op de plank heeft liggen. Op deze manier creëer je altijd een borrelplank met voor ieder wat naar wens. Je kunt misschien wel leuk ergens de focus op leggen of je laten leiden door een thema. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Wat je ook kiest, niet elk borrelhapje hoeft kant-en-klaar als hapje op de plank te liggen. Het heeft misschien juist wel wat om je gasten lekker zelf te laten kiezen wat ze willen eten en combineren met diverse ingrediënten. Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediënten en smeersels op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet wat voor gekke en verrassend goede smaakcombinaties jullie uitvinden!

Heerlijk in Zutphengenieten

Wil jij graag thuis lekker eten met borrelhapjes zoals op een restaurant waardige borrelplank? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken staan. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelhapjes. Ontdek al onze borrelboxen online. Direct te bestellen in Zutphen.

Van catering tot cadeau

Wij houden van borrelhapjes. Daarom gooien wij zo nu en dan de variatie er flink in en wisselt ons aanbod in de webshop. Onze borrelboxen zitten vol heerlijke borrelhapjes en zijn het ideale cadeau voor een liefhebber van goed eten. Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een ideaal borrelcadeau! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te consumeren. Zet de versproducten daarom direct in de koelkast na het aannemen. Houd jij van magnifiek uitpakken als het aankomt op borrelen? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Wij bieden lokaal in Apeldoorn catering in de vorm van borrelplanken en in heel Gelderland grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes online bestellen in Zutphen

Ben jij om en wil jij je graag laten verrassen? Laat het direct bezorgen in Zutphen. Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelhapjes voor thuis bij ons te bestellen. Ontdek ons gehele assortiment borrelboxen op de website. Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgmoment. Pakket ontvangen? Open de box direct en plaats alle versproducten in de koelkast! Onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending te consumeren.