Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelhapjes bestellen in Velsen

Wat is een gezellige avond zonder borrelhapjes? Borrelhapjes komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, heel veel opties en dat is precies wat je zoekt voor een veelzijdige borrelplank. {Wil jij binnenkort van een geweldige borrelplank genieten? Ontdek de veelzijdigheid van borrelhapjes en geniet. Wij helpen je om de lekkerste borrelbites voor je plank in huis te halen! Al zin om te borrelen? Bekijk hier al onze borrelboxen vol diverse borrelhapjes in Velsen.

Diverse borrelhapjes

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Dit zijn echter de \’hoofdcategorieën\’, waarbinnen vele soorten hapjes voor de borrel vallen. Veel voedsel kan als borrelhapje worden geserveerd. Complete gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan salades, vleesgerechten, kipsaté, belegde broodjes/toast en tortilla\’s.

Unieke borrelplank maken

Zorg ervoor dat je plank altijd uit meerdere borrelcategorieën ingrediënten op de plank heeft liggen. Zo krijg je een volle, veelzijdige borrelplank waar iedereen happy van wordt. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Zo kun je de focus leggen op: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Daarnaast hoeven borrelhapjes niet per se ready-to-eat op de borrelplank te komen. Het is juist heel erg leuk als jij je gasten zelf lekker broodlaat smeren, hapjes laat dippen en misschien wel mini gerechtjes laat samenstellen. Zo kun je diverse ingrediënten naast elkaar leggen en iedereen zelf z\’n gang laten gaan middels prikkertjes en crackers of brood. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combi’s jullie stuiten!

Genieten van borrelhapjes in Velsen

Wil jij graag thuis proeven van luxe borrelhapjes? Die bestel je vandaag de dag gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Zo kun je in onze webshop direct complete borrelboxen bestellen, die stuk voor stuk vol zitten met heerlijke borrelhapjes. Ontdek onze boxen in de webshop. Direct te bestellen in Velsen.

Geef een borrelbox cadeau

Wij houden van borrelhapjes. Daarom zorgen wij voor een steeds wisselend aanbod borrelboxen om uit te kiezen. Die borrelboxen vol heerlijke borrelbites kun je ook super leuk als cadeau geven. Voeg een persoonlijke boodschap bij je bestelling en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten. Ben jij meer van imponerend uitpakken met borrelhapjes? Bespaar jezelf een hoop drukte in de keuken en kies voor borrelhapjes catering. Wij bieden lokaal in Apeldoorn catering in de vorm van borrelplanken en in midden-Nederland grazing table catering. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes bestellen in Velsen

Heb jij inmiddels enorm zin gekregen in een lekkere plank vol borrelhapjes? Laat het direct bezorgen in Velsen. Bestel onze borrelhapjes dan meteen! Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestellen kan elke dag, want je kiest zelf bij het betalen jouw bezorgdag. Keuze uit donderdag- of vrijdagavond. Zorg dat je het pakket in ontvangst kunt nemen en zet de inhoud zo snel mogelijk in de koelkast. Tot 4 dagen na verzending kun je de versproducten opeten.