Laat een borrel organiseren in Rotterdam met luxe borrelbites. De oplossing voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Rotterdam. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Rotterdam

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Rotterdam en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden waarbij we complete borrels verzorgen. Laat een compleet opgemaakte borrelplank in Rotterdam bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of prachtig buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig samen borrelen in Rotterdam

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Rotterdam. Dat is zalig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Rotterdam

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.