Wil jij een lekker borrelen in Oss? Heerlijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Oss kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelhapjes op maat indien gewenst.

Landelijk & lokaal in borrelen en borrelplanken in Oss

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Oss alsook borrelboxen per koerier brengen. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank bezorgen in Oss.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig borrelen in Oss

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Oss op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Oss

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de plank al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.