Wil jij een lekker borrelen in Amsterdam West? Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Hierzit je goed voor diverse mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor een complete borrelplank of ready to serve borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Amsterdam West. Wil jij borrelhapjes op maat bestellen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Landelijke levering & catering in borrelen en borrelplanken in Amsterdam West

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Amsterdam West alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Amsterdam West laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Amsterdam West

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is optimaal genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Amsterdam West voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amsterdam West

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog laat om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.