Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelbox bestellen in Amersfoort

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Amersfoort op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Amersfoort

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan hapjes om aan je genodigden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als kado te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment in Amersfoort?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een overheerlijke borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

Borrelbox bestellen in Amersfoort

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel nu online en geniet thuis van een complete borrelbox. Ook leuk om aan een ander te geven als verrassing! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.