Luxe borrelplank

De borrelplanken die wij aanleveren zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en delicatessen zoals speciale kaassoorten,premium vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via de website te bestellen!

De lekkerste Luxe borrelplank van Nederland?

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelplanken bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelplanken jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Genieten van je Luxe borrelplank

Ben jij ook zo gek op borrelplanken? De lekkerste tapas, bittergarnituur, groentesnacks, kaas en charcuterie, maar ook vers fruit. Het valt allemaal onder de noemer borrelplanken. Kortom, een grote keuze aan opties voor op de borrelplank. Staat een lekkere borrelplank serveren binnenkort bij jou op de planning? Ontdek hoe veelzijdig borrelplanken kunnen zijn en waaruit je wel niet kunt kiezen. Wij bezorgen jou graag de lekkerste borrelplanken voor thuis!
Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan hapjes om aan je familie en vrienden te presenteren en dat allemaal uit één borrelplank. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelplanken en wil jij dit graag ook ervaren? Besteldan direct jouw favoriete borrelplank in onze shop. Natuurlijk ook zeer passend om als aardigheid te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wanneer ga jij borrelen?

Wil jij graag thuis lekker genieten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Vergeet zelf uren voorbereiden in de keuken voor een veelzijdige plank. We hebben het je makkelijk gemaakt. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen.

Een borrelbox voor ieder(s) feestje : kies voor een Luxe borrelplank

Borrelplanken zijn onze passie. Daarom bieden wij om de zoveel tijd een nieuw assortiment borrelplanken in de webshop. Onze borrelboxen zitten vol heerlijke hapjes en zijn het ideale cadeau voor een liefhebber van goed eten. Zet een leuk, persoonlijk bericht in de notities en wij zorgen dat jouw cadeau bezorgd wordt! Onze borrelboxen zitten vol zorgvuldig geselecteerde en verse producten. De inhoud van onze verse borrelboxen zijn tot 4 dagen na verzending vers te consumeren. Zet de versproducten daarom direct in de koelkast na het aannemen.

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een fijne borrelplankje? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze boxenmet verse producten tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank voor thuis bestellen

Kan jij niet wachten om zelf onze borrelplanken thuis te proeven? Bestel onze borrelplanken dan meteen! Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen.